- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Ezért: Forza 7 Benchmark: Vega hat mehr Benzin im Blut als Pascal
Mindenki váltson Win10-re már tegnapra, mert DirectX 12 alatt gyorsabbak az AMD kártyái. Ha nem játszol, vagy nem DX12 címekkel, akkor meg IJ.
-
smokiii1
aktív tag
Mi ez hogy nincs 8 és \vagy 8.1 támogatás? Mondjuk nem mintha olyan sok új játékkal játszanék, de így kicsit fura hogy 7-re jön 8-ra meg nem.
-
Yany
addikt
válasz
cskamacska #20 üzenetére
Fölösleges az irónia, nem bántom én a DDU közösségét, de attól még tény, hogy egy olyan szoftver, ami egy másik (egyébként zárt) szoftver után takarít el, az mindig kockázatot hordoz magában. Pont azért kiábrándító a helyzet e tekintetben, mert itt nem az a kérdés, hogy úszd meg a pofont, hanem hogy kihez szaladj érte. Én magamnak silabizáltam ki, vagyis ezt a pofont választottam. Ettől még mindenkinek szíve joga a DDU-t használni. Az én gépemtől távol marad, amíg csak lehet.
-
cskamacska
addikt
Pedig nagyon egyszerű a dolog jelenlegi megoldása. Van egyszer a kétes hatású szoftver (ami a közösség fejleszt direkt azért mert a gyártók hülyék és/vagy lusták rá), meg a telihold alatt félszemű prérifarkas áldozása bimetál kapanyéllel amit te is ajánlottál, esetleg nem lesz kijavítva a hiba, együtt élünk vele és szidjuk jókedvűen az áemdét.
Bármelyik ugyanúgy működik.
-
Yany
addikt
Az AMD-nek nem kéne semmilyen checkbox, csak amikor benyomsz egy uninstallt, akkor azt el is kéne végeznie. Tudniillik a feltelepített fájlhalmazt és registry módosításokat, stb. egy normálisan megírt szoftvernek maradéktalanul rollback-elnie kell problémák nélkül. Márpedig egy millióknál futó szoftvernél a "normálisan megírt" státusz egy alapvetően elvárható jelző. Engem nem érdekel a zöldek kínja, az nem lesz kifogás a pirosak bénázására és ez fordítva is igaz.
Magyarul: ha feltelepítem a drivert radeon settings komponensestül, mindenestül (fájlok, konfigok, registry, rendszerszintű módosítások), akkor annak egy uninstall során (a gyári, saját uninstallról beszélek!) maradéktalanul a telepítési előtti állapotra kell visszaállnia (pl. nem ragad a program files-ban egy csomó radeon settings file), hogy az új verzió telepítése probléma nélkül lefusson. Az AMD nem kezdő, szakmaibeliek dolgoznak ott és egy olyan konfigon, mint az enyém, ahol soha nem futtatok ilyen kétes hatású szoftvereket, mint a DDU és semmilyen spéci program nem fut a gépemen, szóval egy ilyen gépen ha nem megy egy sima uninstall-install ciklus, akkor az nagyon gáz. Remélem, hogy így érthetőbb voltam.
ps.: az már csak bónusz, hogy a ph hír szerint ez az "1603" csak kamu hibaüzenet, minden úgy működik egyébként, ahogy kell... ja, szerintem is.
-
Yany
addikt
Lehet, hogy megoldja, de nem vagyok hajlandó egy gyártó termékét egy gyártótól független fejlesztő termékével "megjavítani". Sosem lesz rá garancia, hogy egy adott verzióval minden tekintetben kompatibilis egy ilyen brute-force eszköz, mint a DDU és aki szoftverfejlesztő, az pontosan tudja, hogy miről beszélek.
-
Duddi
aktív tag
Az előző verzió maradékaitól nem lehet telepíteni az újat hmm...
Hát legalább nem öli meg a karit mint tudjuk ki drivere
[2010 ben] [és 2016 ban is] -
törölt tag
Ilyen idiota cimet.
Hiertelen azt hittem kim jong un-nak lett fejlesztve valami..#11.Mert raernek, mivel vga-t nem nagyon fejlesztenek.
-
WZP
aktív tag
A dobott win8 support miatt továbbra is neheztelek rájuk. Botrány.
-
Raysen623
addikt
AMD-nek van saját uninstallere. Nekem ez eddig működött ha hasonló problémám volt.
Az új drivert én még fel sem tettem...
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Ugy latszik hogy a vörösek is össze kapták magukat support terén.
Egyre gyakrabban jönnek ki ujabb -ráadásul fontos / hasznos / javitasokkal! -
Just486
senior tag
Nekem még egy youtube videót se tud rendesen lejátszani, kéken villog... Nemhogy játékot futtasson
-
Televan74
nagyúr
És előtte végezz el egy "Új életet kezdő voodoo varázslatot,,!
-
Yany
addikt
válasz
Pécsi gyerek #2 üzenetére
Akkor te ugyanazzal szívsz, amibe én is fenn akadtam. Komplett uninstall előtt kapcsold ki a netet (húzd ki a dugót, tiltsd le az adaptert, akármi), majd mielőtt felrakod az új drivert, még töröld le a program files-ból az AMD driver maradványait (pl. radeon settings). Ha ezzel megvagy, restart, majd mehet fel az új és csak ezután(!) kapcsold vissza a neted. Szerintem extrém gáz, de nekem így oldotta meg az egyébként elkerülhetetlen 1603-as install errort (aminek következménye az általad is említett jelenség).
Mindez dacára annak, hogy egy prohardveres hír szerint ezt javították. Ja persze...
-
kecsawi
senior tag
Sajnos nekem megint nézhetetlen ezzel a meghajtóval a kép teli-képernyő utáni visszaváltás után. Megy vissza a régi...
-
Chrys_
addikt
17.9.3 (a cikk végén 17.9.2 van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest