Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87 #11 üzenetére
Tudom, úgy van fent... csak meglep, hogy alapból nincs fent a Playben.
-
szebe
addikt
Ahogy írtad, ezen a "szinten" nüanszok döntenek, egyikre se lehet mondani hogy jobb vagy rosszabb. Mindenki vegye azt, ami neki szimpatikus.
Havernak van S8, meg van vele elégedve. Szép meg jó, de én maradok az almánál (főleg a méret miatt, amíg használható marad az 5S/SE).Helyesírás pls
telefón
újjlenyomat
elírások -
gery2123
őstag
-
tuki2200
senior tag
Most valtottam en is majd' 2honapja, i6s-rol galaxy s8-ra, soha nem volt elotte androidom, iphone 2G-tol kezdve csak szifonnal rendelkeztem 3nap alatt teljesen megszoktam a rendszert es a telefont igazabol az appok amiket az ember hasznal ugyan azok, a beallitasokba meg melyebben csak elso beuzemeleskor lep be az ember szoval en sem ertem a valtastol valo ilyen elidegenedest plane, hogy a smart switch-el a nevjegyzektol kezdve az emaileken at a kepek-videokig mindent at lehet menteni direktbe egyikrol a masikra sot meg az appokkat es kilistazza es letolti ha kell.. egy dolog idegesit a beallitasok gomb a billentyuzeten a space mellett..
-
MineFox54
őstag
" beállítások egyes pontjai szerintem fura helyen vannak, de emészthető a dolog."
iOS után lehet, de szerintem 97,5%-ban elég logikus az Android Beállítások app általában. Az iOS logikátlanabb sokkal. (Használtam iOS-t 1 évig, 1 éve Android, illetve iOS előtt 1 évig)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elden Ring
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató (bolti ára 43k)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest