- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87 #11 üzenetére
Tudom, úgy van fent... csak meglep, hogy alapból nincs fent a Playben.
-
szebe
addikt
Ahogy írtad, ezen a "szinten" nüanszok döntenek, egyikre se lehet mondani hogy jobb vagy rosszabb. Mindenki vegye azt, ami neki szimpatikus.
Havernak van S8, meg van vele elégedve. Szép meg jó, de én maradok az almánál (főleg a méret miatt, amíg használható marad az 5S/SE).Helyesírás pls
telefón
újjlenyomat
elírások -
gery2123
őstag
-
tuki2200
senior tag
Most valtottam en is majd' 2honapja, i6s-rol galaxy s8-ra, soha nem volt elotte androidom, iphone 2G-tol kezdve csak szifonnal rendelkeztem 3nap alatt teljesen megszoktam a rendszert es a telefont igazabol az appok amiket az ember hasznal ugyan azok, a beallitasokba meg melyebben csak elso beuzemeleskor lep be az ember szoval en sem ertem a valtastol valo ilyen elidegenedest plane, hogy a smart switch-el a nevjegyzektol kezdve az emaileken at a kepek-videokig mindent at lehet menteni direktbe egyikrol a masikra sot meg az appokkat es kilistazza es letolti ha kell.. egy dolog idegesit a beallitasok gomb a billentyuzeten a space mellett..
-
MineFox54
őstag
" beállítások egyes pontjai szerintem fura helyen vannak, de emészthető a dolog."
iOS után lehet, de szerintem 97,5%-ban elég logikus az Android Beállítások app általában. Az iOS logikátlanabb sokkal. (Használtam iOS-t 1 évig, 1 éve Android, illetve iOS előtt 1 évig)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest