- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87 #11 üzenetére
Tudom, úgy van fent... csak meglep, hogy alapból nincs fent a Playben.
-
szebe
addikt
Ahogy írtad, ezen a "szinten" nüanszok döntenek, egyikre se lehet mondani hogy jobb vagy rosszabb. Mindenki vegye azt, ami neki szimpatikus.
Havernak van S8, meg van vele elégedve. Szép meg jó, de én maradok az almánál (főleg a méret miatt, amíg használható marad az 5S/SE).Helyesírás pls
telefón
újjlenyomat
elírások -
gery2123
őstag
-
tuki2200
senior tag
Most valtottam en is majd' 2honapja, i6s-rol galaxy s8-ra, soha nem volt elotte androidom, iphone 2G-tol kezdve csak szifonnal rendelkeztem 3nap alatt teljesen megszoktam a rendszert es a telefont igazabol az appok amiket az ember hasznal ugyan azok, a beallitasokba meg melyebben csak elso beuzemeleskor lep be az ember szoval en sem ertem a valtastol valo ilyen elidegenedest plane, hogy a smart switch-el a nevjegyzektol kezdve az emaileken at a kepek-videokig mindent at lehet menteni direktbe egyikrol a masikra sot meg az appokkat es kilistazza es letolti ha kell.. egy dolog idegesit a beallitasok gomb a billentyuzeten a space mellett..
-
MineFox54
őstag
" beállítások egyes pontjai szerintem fura helyen vannak, de emészthető a dolog."
iOS után lehet, de szerintem 97,5%-ban elég logikus az Android Beállítások app általában. Az iOS logikátlanabb sokkal. (Használtam iOS-t 1 évig, 1 éve Android, illetve iOS előtt 1 évig)
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest