Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
A hugod notebook-jahoz a megfelelo XP drivereket baromi ecceru lett volna megkeresni, tobb oranyi forumozas meg net bujasa nelkul megtudhato max 1 perc alatt mi van benne. Ecceruen bemesz Vista-ba -ha mar ugyis fent volt- es megnezed miket lat az az eszkozkezeloben. Ezekhez megkeresed az XP drivert max 10perc alatt es voila. En igy csinaltam szinten hugi notebookjahoz, ahhoz se oprendszer se driver CD nem jart se Vista-s se XP-s.
Origi XP CD-nk volt, de SP1-s, a SATA-t nem latta. Itt megjegyzendo a Vista se kente a SATA cuccot, csak miutan beadtam neki pedrive-rol a SATA drivert...a Vista felment, nem latott semmit csak a Relatek halozsugat tobbit befrissitette a netrol. Aztan igy elarulta mibol all a gep, mert a FuSi szinten kancso modra szinten nem adja meg a honlapjan. Ezutan viszont erzekeny bucsut vettunk tole...marmint a Vista-tol.
Ez a SATA dolog csak intel chipset-nel szopo egyebkent, mert az en az ovenel fel evvel ujabb nvidia chipsetes notim hiaba szinten SATA-s, az tok siman feltelepul ugyanarrol az SP1-s XP CD-rol, mindenfele nLite-s driver izelkedesek nelkul is csipobol. Hugiehoz vegul en is nLite-l csinaltam egy hekker XP-t, par egyeb dolgot is egyuttal beletalicskazva (SP3, + tobbfele, popularisabb LAN, +SATA/IDE RAID driverek)De azert, mert az a biztos, ami ziher, az Ebay-rol fruttiert (par EUR volt postazva(!)) beszervaltam egy NEC USB FDD-t...
hobizoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged