Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ha bátor vagy, kiiktathatod az 5 gigás recovery partíciót, valamint alapból be van kapcsolva a hibernálás és a swap file is ott van már a meghajtón, ezek kikapcsolásával nyersz kb 3,5-4 gigát.
Egyébként szerintem még ekkor is kevés a beépített tárhely, a 64 gigás ami használható. -
karácsony előtt hozzá lehetett jutni még olcsóbban is, csak résen kellett lenni, volt MS akció, 100k és xbox360-at adtak mellé. Azt eladva 65k-nál vagy, és még ebből is lehetett lejjebb menni, mondjuk egy E betűs bank hitelkártyás fizrtési akcióját kihasználva
szerintem viszont ez a készülék nem annyira jó, mint a lenovo, az mono hangszoroval szebben szól, nagyobb a háttértár, és szebb a készülék, bár ez szubjektív.
Ellenben a teljes terheléses 5 órát nem tudom hogy mértétek, nekem az encore a speckó szerint kicsivel nagyobb akkuval is battery eaterrel 3 óra 20 percet ment, míg a lenovo erre rávert 10 percet.
A szintetikus tesztekben aida64-ben rendre kevesebb pontot kapott a toshiba, mert sosem emelte az órajelét 1,8ghz-re, míg a lenovo ezt megtette.Egyébként, ha ki akarjátok fektetni videolejátszással, ajánlom az x265 kódolású fullHd videokat, mert azokat nem gyorsítja dxva-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest