- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yooha
aktív tag
A Fallout 1 és 2 cselekménye között 80 év telik el, ezért Vic még nem élt az első rész idején. Ezt a kis gubancot feloldhatod azzal, hogy EZ a Vic a Fallout 2-beli Vic nagyapja (idősebb-idősebb Vic
) Így a rabszolgaság családi hagyomány lehet, ami újabb poén!
Amúgy New Reno nagyjából útba is esik a 13-as Menedék ás Arroyo között, zóval az ötlet mindenképpen jó. Mivel Reno ma is megvan, nyílván a Fallout 1 idején is megvolt/lesz.
Na befejeztem az okoskodást, bocsánat! -
Sidaries
őstag
Az eredeti sztori szerint nem. Ez a történet a Fallout 1 idejében játszódik. Akkor amikor a Menedéklakó már végzett a főmutánssal és kitagadták a Vaultból. A történet szerint elment északra és Arroyoban telepedett le. Ez az északra tartó úton történik.
Itt Vic még fiatalember mig a Fallout 2-ben már olyan 60 körül jár szerintem. (legalábbis a Vault Cityben lévő lánya szerintem van vagy 30 éves) Szóval ez olyan 40-45 évvel a Fallout 2 előtt és pár évvel a Fallout 1 után játszódik. Akkor pedig New Reno már megvolt, szóval akár járhatott is ott.
( az meg szerintem külön poén, hogy Vicet neki is meg kellett szabaditani és majd az utódja is ki fogja.)
-
Sidaries
őstag
-
Vakegérke
félisten
Klassz, csak lehetett volna hosszabb is.
-
Tim82
félisten
Fallout 2, bakker - like it, tenkjú!
Mindjárt előveszem a CD-ket és újra felrakom.
-
Huuu, ez jó.
Várom a sorozat többi részét.
-
Wolverine
félisten
Fallout
Ez minimum egy triplacsavar... Jó írás lett, milőbbi folytatást remélek
-
Sidaries
őstag
Linkek a teljesebb megértéshez:
Valamint a szokásos. Ez egy sorozat. Ha ez tetszett akkor lehet, hogy az előzmények is tetszeni fognak. Valamint ha valakinek valami helyesírási gebasz böki a szemét, akkor szóljon nyugodtan. Ja és tudom, hogy nem mindenhol korrekt és sok a sztereotípia. Direkt van.
A fordításokkal kicsit következetlen voltam. Dogmeat jól hangzik, viszont a Vault Dweller helyett a Menedéklakót használtam. Ezért elnézést kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Need for Speed Pro Street
- Vicces képek
- Metal topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged