Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BloodRay

veterán

válasz Gengi #95 üzenetére

Van pontosan ilyen funkciót is nyújtó program andoridra is. ;)

Egyébként meg tényleg nem akarom rád "tukmálni" a rendszert, csak szeretem tisztázni a dolgokat és tudom én is mennyit gondolkoztam mielőtt áttértem volna új rendszerre.

• BloodRay

veterán

válasz Gengi #91 üzenetére

Ezzel a "WP7 nyomon követés FORZAAA!" -val nem tudom mit szerettél volna, mert a többi rendszerre, így Androidra is vannak ilyen megoldások...
    Pontosan így vagyok én is ahogy te, a legtöbb animáció ki is van kapcsolva a készülékemen, korábban pedig WinMo-t használtam. Nyugodtan kijelenthetem, hogy az Android nem csak a csili-vili-ről szól. Én is óckodtam tőle eleinte, de szerintem a gyakorlatban téged is meggyőzne, ha szánnál rá kis időt.
    Az SE video-jel átviteléről meg majd akkor beszéljünk ha meg is csinálták...
    Mellesleg DLNA tudtommal már pl a Galaxy S-ben is van.(így a megfelelő tv-re wifin átküldheti a jelet)
    Whaooo alatt tényleg nem tudom mit hiányolsz sajnos. Ha részleteznéd talán megérteném én is.

(#92) Misály -> "foleg az hogy nekem - maradi kockanak - nehezkes az osszes, es keresgelni kell." "Szvsz nem vagyok ezzel egyedul es ezert maradok a jo oreg symbiannal ahogyan sokan masok is."

-> Tényleg nagyon kevéssé ismered a rendszert, ha szerinted nehézkes egy Symbian-hoz képest(valószínűleg a beidegződéseid miatt lehet). :) Használtam, használok Symbiant is, nem rossz, de hogy egyszerűbb, kényelmesebb lenne a kezelése mint az Androidé...
    És pontosan a kockaságom miatt nem akartam én sem eleinte WinMo-ról Androidra váltani, de nagyon nem bántam meg. Mondom úgy, hogy szerettem a WinMo-t.

• BloodRay

veterán

válasz Gengi #87 üzenetére

Nem tudom miféle egyediség kiölésére gondolsz Android kapcsán... Látszik, hogy nem nagyon vagy képben a rendszerrel kapcsolatban. :(
    Kíváncsi lennék te milyen rendszert használsz, amit jobban személyre lehet szabni és jobban jársz vele? :)

"Amit úgy isten igazából nem frissítenek bele az OS-be azt addig nem is tudja."
    -> Ezzel mire céloztál?? Mellesleg ez minden OS-el így van általában...

A másik pedig, hogy kb az összes nagy gyártónak saját felülete van Androidra nem csak az SE-nek ám... Nem tudom a Sense-ről hallottál-e pl?

Új hozzászólás Aktív témák