Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabicsekker
csendes tag
válasz
Telomanikus #174 üzenetére
Mit használsz/használnál egy telefonban?
Nekem teljesen elegendő lenne a tudása. Telefon, SMS, Mp3, ébresztés. Ennyit használok.
Ha filmet akarok nézni útközben, akkor arra ott a netbook. Játszani nem szoktam.
Fotózáshoz pedig fényképezőgépet. Optikai zoom-mal.Másnak van valami tapasztalata, hogy hogyan szól a saját hangszórója és a fülese a B2100-nak?
-
RBJ
addikt
válasz
Telomanikus #142 üzenetére
a telefon telefonálni kell a fényképezni akarsz akkor fényképezot kell venni.
Nem értem minek tömik tele a telefont minden haszontalan dologgal.
tegye mindenki a szívére a kezét , hányan használjuk a telefont másra?
az esetek 99.9 % csak telefonálunk. minek ilyen játék ilyen multimédiás tudás stb .
legyen strapabíró és kész ne keljen félteni a telefont.
sajnos az emberek nagy többségénél csak májerkodni kell, hogy lássák neki a legdrágább és legújabb telefon van. megnézném a csillivilli telót mikor beleejtem 2-3 méteres mély gödörbe ,hogy mit csinálna 50 centis sárban.Hát nemrég megnéztem a média markt ba a telot nem érzem azt a gumis hatást rajta mint az M110 en. nem érződik rajta a strapabirás tulajdonsága rendesen még muanyag hatásu a borítása.
De legyen ugy , hogy tévedek azért alig várom , hogy elromoljon a m 110 és cseréljek.
már csak a szinnel van vihar piros vagy zöld legyen.még egy kérdés a b 2700 el mellélőtek vagy miért van ennyire hanyagolva?
-
Kapszaicin
tag
válasz
Telomanikus #139 üzenetére
Először is, ne egy K800i-hoz hasonlítsuk ezt a telefont, én is ien volt megapixel vaku bla bla... nem ez a telefon strapabíró, értsd mindent kibír amivel hétköznapi használat során találkozik még azt is ami durva behatást jelelt tegnap történt hogy rakodás során kiesett az ingzsebemből és a targonca ment át rajta semmi baja nem lett! SEMMI!!!! smst tudsz vele írni!
telefonálni is és ha már a kameránál tartottál igaz 1.3 mp de jobb képet csinál mint a mai 2 megapixeles 3 megapixeles autofókuszos telók többsége éles képeket!!! Szerintem Jóó telefon! én nem bántam meg csak ajánlani tudom ha oan teló kell ami sokáig bírja nem szarik be a gomb a D pad se sok évig akkor ezt a telót ajánlom!
-
bepe79
addikt
válasz
Telomanikus #137 üzenetére
Tudásban, fényképező / kamera terén, és kijelző terén sehol nincs a K800i-hez képest, sokkal butább a B2100, csak a B2100 strapa-bíró külsőbe van csomagolva. A B2100-nak gyenge (értsd: nulla) kijelzője van (jó, jobb, mint az M110-é, de még ez is a béka feneke alatt van 2009 végén), kis tudás, és alsókategóriás kamera van benne. A K800i sokkal jobb teló szerintem, annyi, hogy a K800i nem bírja úgy az esést, meg a vízet, meg a port.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest