- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Még az alábbi tapasztalatokkal bővítenném a listát.
lezárt billentyuzetnél nem tudod megnézni ,hogy volt e nemfogadott hivásod vagy az időt.
kicsit idegesito , hogy állandoan fel kell oldani a billentyuzetet , hogy megnézd a kijelzőt.
nem találtam olyan funkciot , hogy mutatná az órát képernyovédo uzemodban stb. -
RBJ
addikt
Megleptem magam egy b 2100 el. hát kiváncsi vagyok hogy a m110 után mit fog kibirni vagy milyen lesz.
m 110 nekem tokéletesen megfelelt csak egy gond volt vele , hogy semmi video és semmi memoria nem volt. de a hangja százszor tisztább mint az b 2100.
habár a régiben volt hangtisztaság szurő opcio vagy mi fene hát az ujba még nem leltem meg.
mondjuk fogásra maszivabnak érzodik az m 110 -
RBJ
addikt
válasz
Telomanikus #142 üzenetére
a telefon telefonálni kell a fényképezni akarsz akkor fényképezot kell venni.
Nem értem minek tömik tele a telefont minden haszontalan dologgal.
tegye mindenki a szívére a kezét , hányan használjuk a telefont másra?
az esetek 99.9 % csak telefonálunk. minek ilyen játék ilyen multimédiás tudás stb .
legyen strapabíró és kész ne keljen félteni a telefont.
sajnos az emberek nagy többségénél csak májerkodni kell, hogy lássák neki a legdrágább és legújabb telefon van. megnézném a csillivilli telót mikor beleejtem 2-3 méteres mély gödörbe ,hogy mit csinálna 50 centis sárban.Hát nemrég megnéztem a média markt ba a telot nem érzem azt a gumis hatást rajta mint az M110 en. nem érződik rajta a strapabirás tulajdonsága rendesen még muanyag hatásu a borítása.
De legyen ugy , hogy tévedek azért alig várom , hogy elromoljon a m 110 és cseréljek.
már csak a szinnel van vihar piros vagy zöld legyen.még egy kérdés a b 2700 el mellélőtek vagy miért van ennyire hanyagolva?
-
RBJ
addikt
Csókolom.
Már alig várom , hogy elromoljon a M 110 sem és szaladok a b 2100 ért.
Az asszony megmarná magát.
Félretéve a viccet az m 110 es is elég jól bírja. lassan 1 éve nyüstölöm . annyi van , hogy jobbnak hittem a kijelző karcállóságát de ez is karcolódik.
por víz egyáltalán nem árt neki sőt este ugyanúgy megfürdik meló után mint én.
A ph helyreállítás után ő is megmerül a kád vízben ha nagyon koszos akkor szappannal is megmosom és öblítés törlés.
Nekem bevált csak a kamera felbontása és videó funkció hiánya zavart, mert ugye a haverok péntek, szombat esti állapotát regisztrálnám emlékbe stb.Kérdés a b 2100 piros színe nem gáz élőbe? a zöld szélűre lennék kíváncsi de magyar szolgáltatónál vagy forgalmazónál még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Nem nyílnak a Foldok?
- Filmvilág
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- VR topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest