- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapszaicin
tag
a füles tűrhető de rövid a kábele, nincs szivacsa se gumi karikája hogy nem csusszon ki a füledből és rideg a műanyag, gyenge minőség!!! de lehet 2450é átalakítót vettni ami 3.5ös jackre konvertálja szal a füles felejthető
-
Kapszaicin
tag
Samsung B2100
http://kepfeltoltes.hu/view/090704/Timi002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090704/Timi003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090704/Timi010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090704/Timi007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090704/Timi005_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Kapszaicin
tag
Akkor mégegyszer leírom annak a hozzászólónak aki 320X240 kijelzőről álmodozik meg hasonlókról, ez strapatelefon bir mindent!! Készítettem tegnap képeket a strapabírásáról ami a vizet illeti! a kijelzője megfelelő méretű látni mindent rajta, nem nem 320X240 de amig nem voltak 320X240es kijelzők addig se károgott senki a hiánya miatt! a Nokia starpa telefonja meg egy szar!
csak rá kell nézni, látni hogy max annyiban strapa hogy a fröccsenő víznek vagy a szemerkélő esőnek ellenáll de ez mindennek ellenáll! IP-57! amig olyan teló kell ami mindent kibír addig b2100! ÉS ennyi!
-
-
Kapszaicin
tag
válasz
Telomanikus #139 üzenetére
Először is, ne egy K800i-hoz hasonlítsuk ezt a telefont, én is ien volt megapixel vaku bla bla... nem ez a telefon strapabíró, értsd mindent kibír amivel hétköznapi használat során találkozik még azt is ami durva behatást jelelt tegnap történt hogy rakodás során kiesett az ingzsebemből és a targonca ment át rajta semmi baja nem lett! SEMMI!!!! smst tudsz vele írni!
telefonálni is és ha már a kameránál tartottál igaz 1.3 mp de jobb képet csinál mint a mai 2 megapixeles 3 megapixeles autofókuszos telók többsége éles képeket!!! Szerintem Jóó telefon! én nem bántam meg csak ajánlani tudom ha oan teló kell ami sokáig bírja nem szarik be a gomb a D pad se sok évig akkor ezt a telót ajánlom!
-
Kapszaicin
tag
Igen én is ilyen céllal vettem, na nem azért mert jó poén vízbe dobálni!
Azért mert eléggé ügyetlen vagyok és elég gyakran leejtek dolgokat, az lg kp500 meg nem az a strapatelefon ami ezt kibirná szóval vettem egy ilyen samsungot hogy ne kelljen félteni de mivel én mindig is kiváncsi voltam annó a sony ericsson az a cápás szóval azzal voltam ien jól el hogy cukrászdába beleraktam a pohárba
na jó poén volt és amikor elolvastam a samsung tesztjét akkor nagyon megörültem neki hogy ujra hmmm nosztalgiavíz és telefon és ahogy rezeg majd a pohárba...
-
Kapszaicin
tag
válasz
bentsze88888 #110 üzenetére
akkor máshogy
a vízállóság alatt azt értem ha vizbe kerül pl 3dl víz akkor nem kerül be sehova a folyadék? és hogy mitől függ az hogy fél óráig bírja víz alatt?
a lötyögést arra értette hogy a teszt verziónál is volt ilyen jelenség? -
Kapszaicin
tag
válasz
Kapszaicin #107 üzenetére
jobba örültem volna ha a kérdésemre válaszolsz és nem a mintákkal kötekedsz BOG!
-
Kapszaicin
tag
Bluetooth-al nem lehet kapcsolodni a samsung pcsuite programjához!
Ez nem kifestő, tartózkodjunk a sormintától!
[ Módosította: Bog ]
-
Kapszaicin
tag
NA szép jó estéét!
Hozzá jutottam egy zsír uj Samsung B2100-hoz, nagyon szééép, a multimédiás tudása ugyan nem mai de ütés állóba ilyen nincs, szóval tetszik strapabíróó, azonban vóna eg ykis gondom szar tényleg jól össze van rakva kivéve azt a piros csíííkot a két széléén!
A bal oldali csííík mintha kicsit nagyon észrevehetettlenüül de nem stabir mozog nagyon picit! na ez méé van? ja és ha felteszem a szoftverét akkor lefagy a vista! amugy nagyon tetszik strapabíróó! a Vízálósággal mi a helyzet? láttam hogy pocsoja meg víz meg minden, de kérem ezen nyílások vannak hangszoró mikrofon meg a hátuljáán is, na szal ezt nem igazán ééértem!véletlen került hozzám olcsó telót kerestem a vodába ööööööö előfizetés meghosszabítására aztán eszébe jutott az eladónak, jaa amugy van még egy samsung is és megláttam és pont eznap néztem a tesztet és ezt kérem
a választ előre is köszönöm!
html-t ezen a kijelzőőn?? na neeugyanmár, örülök ha az smst látom, nem hogy weboldalt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest