Új hozzászólás Aktív témák
-
SziluEss
csendes tag
Most újra elvacakoltam vele egy kicsit, és két dolgot találtam (no nem a "Felhasználói Kézikönyvben"...):
1.
Ha a bármely gombnyomásra megjelenő "(i) Billentyűzet lezárva (...)" ablak elalvása után pont(!) egyetlen rövidet(!) nyomsz valamelyik számbillentyűn, pár mp.-re láthatóvá válik a teljes kezdőképernyő ... Ami elég hülye megoldás, hiszen pl. a) fáradt-gémberedett kézzel (aggyal) lehet össze se jön (és ez mégiscsak amolyan túlélő-készülék vagy nem?), b) ennyi idő alatt akár ki is oldható...
(Ritkán első gombnyomásra is feljön, de hogy mitől, abban nem találtam rendszert - szóval ez alighanem firmware-kiforratlanság lehet!)
2.
Az önműködő billentyűzár a \"Menü" \"Beállítások" \"Kijelző és világítás" \"Háttérvilágítás ideje" alatt beállítható két időtartam ("Be/Elhalványítás ... mp/perc") összege erejéig nem zár le. (Én a telep kímélése végett a legkisebb bekapcsolásit és hosszú elhalványodásit hagytam - ezen belül még bármely billentyűre visszajön a teljes megvilágítás is.)
3.
A kezdőképernyőre rakható óra('k) megjelenése a ..\"Saját témá"-tól függ - mutatós változat csak a gyári "Classic"-ban van... (de az is elég nyomorék)
Nincs ilyen letölthető Java alkalmazás, mint pl. a telep-töltöttséget mutató cocktail-os pohár? -
bepe79
addikt
Ha megnyomod a bal felső gombot, akkor egy rövid ideig meg tudod nézni a kijelzőt, amíg mutatja, hogy nyomd meg a feloldáshoz a csillagot, és rövid ideig lehet látni a dátumot, időt, meg hogy volt-e sms vagy nem fogadott hívás anélkül, hogy feloldanád a billentyűzárat. szerk.: (mármint M110-nél van így)
-
bepe79
addikt
Csak kiderül a végén, hogy a sokat szídott M110-nek a hangminősége kiváló (az én M110-emnek legalábbis az, és semmi gond vele, kristálytiszta), ellenben a csilivili, méregdrága Nokia csúcskészülékekkel (N95, E66: mindkettőnél a topikjában rengetegen panaszkodtak zajosságra, és az N95 mikrofonja egy idő után fel is adja a szolgálatot, az E66 topikjában pedig szintén nem egy ember panaszkodott a hangminőségre), és az M110 utódjával ellentétben (a B2100 hangminőségére szintén rengeteg ember panaszkodott). Szóval én még mindig azt mondom, hogy a filléres M110 még mindig a topon van, az egyik legjobb (ha nem a legjobb strapateló) karcálló és ütésálló kijelzővel, teljesen elfogadható külsővel, és fogásra is stabilitást, megnyugtató masszivitást keltő teló. Úgyhogy én továbbra is az M110-re teszem le a voksom, és nem is fogom eladni még egy jó darabig.
-
Moris721
csendes tag
-
Kobaljov
senior tag
Szerintem nem gáz a vörös, meg az anyaga is olyan alumíniumszerű ránézésre. Pannon azt hiszem a zöld csíkost forgalmazza, legalábbis a weboldalukon az van.
Tudás/strapabírásban egyébként a Motorola Tundra volna még érdekes, bár azt nem tudom, hogy forgalamazzák-e egyáltalán Európában
A videó nekem is nagyon tetszett, de a "beszélő fejes" részeknél esetleg célszerűbb lenne a kamera optikájába nézni, mert így olyan mintha valaki mellettünk ülne és neki mondanátok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest