- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
"nem légből kapott történet, a google csinált ilyet anno"
nagonduva! A fusion 360-nál is így van. kapsz ingyen progit, ingyen tárhelyet, átnyomták a világ egyetemistái, hobbistái, kiscégesei arcán, azátn amit ott csinálsz, gyakorlatilag joga lett rá az alkalmazás készítőjének. Az összes szellemi termékre.
A freecad meg nem csinál ilyet.
Ezek a dolgok nem win/lin specifikusak, az aljasság midnen ágazatban ott van. -
Vladi
nagyúr
válasz
tordaitibi #97 üzenetére
"Ha elveszítetted/elhagytad a gyár által hozzáadott drivert akkor igen, indulhat a drivervadászat de ez nem a Windows hanem a Te hibád."
Ez annyira aranyos. Rendesen szívmelengető. Eddig nem úgy volt, hogy én vagyok a fieztő vendég, tehát igazam van? Ez a világ megszűnt? Jó oké, persze költői kérdés, már rég mi vagyunk a technológiáért meg a nagyvállalat nagyembereinek nagyprofitjáért, nem ők értünk.
Tehát vettem egy használt gépet, mert olcsóbb, elég és különben is környezetbarátkozás van. Sose volt cd-m. Aztán linuxot kell bootoljak - mint a régi észp xp-s időkben - hogy drivert tudjak leszedni és telepíteni... evan, majd legfejlebb nem használom. A linuxom sokkal elfogadóbb és empatikusabb, sose hibáztat.
-
Vladi
nagyúr
A linux annyira nem egységes, hogy 15 éve nézem ugyan azt a desktopot, ugyan azokkal az ikonokkal, programokkal stb. Közben vagy 20 disztrót cseréltem ki alatta.
Ha egy komplett marketinggépezet állna a linux mögött és tolnák 1000-el, akkor ez lenne a legnagoybb fícsör.
Ez ilyen gyerekes hiszti.
(#63) doc: A te szubjektív élményed az nem objektív tény. Az én szubjektív élményem meg az, hogy minden más ami nem linux csak a user (én) szopatása, beleértve a win10 nagyonfejlett állapotát. 1x telepítettem életemben, de nagyjából bűntetés. Ott tart, ahol az xp, hogy telepítsd, utána vadásszad a rohadt drivert, közben meg döntsd el, hogy 20 vagy 30 nagytőkés cég lophatja az adataidat.
csodás...
-
Vladi
nagyúr
De durva. 2006-óta linuxozom, azóta pont ugyan ezek a dumák mennek.
windózosodásról: a sudora, a systemdre, az appimagere és a redhat eladására nincs bocsánat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest