Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Anno felraktam, megnéztem, nyugtáztam - nem rossz, Diablo "másolat", el tudtam vele szórakozgatni - de közel sincs olyan mint a nagy előd. Ok, hogy azok a funkciók, elvek vannak benne, de nekem nem kerek. Na ezt a modot viszont megnézem vele...

-
Ren Hoek
veterán
Nekem túl meseszerű a grafikája... Kövezzetek meg, de nekem aladdin rajzfilm jutott eszembe erről. Persze ez csak egy vélemény, első benyomás videók alapján... nem játszottam vele még.
DI-DII LOD... az volt a virágkor nekem

-
Ukraan
aktív tag
Kafa lett ez a játék, én is csípem nagyon. Minden egykori Diablo rajongónak az év kötelező vétele szvsz
. -
mpierre
veterán
Akkor mégsem bányászom elő a komplett DII és LOD cd-ket (valahol még a karcsim megvan elmentve). Lesz ez cd-n; dvd-n? Mármint a Torchlight. Mert a Steam-es letöltés nem szimpatikus...
-
aram01
nagyúr
nagyon zsír

-
gyga
senior tag
jó a torchlight de hol itt a diablo mod?
] -
Scholes9
nagyúr
Hú ez nagyon jó, míg nem jön a Dio 3

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Volt Blizzard fejlesztők készítették... szal nem csoda.

-
Ez nagyon komoly.

-
Sirandrish
legenda
Ez tetszik, nem is kicsit

-
Zolás
addikt
Egyre jobban tetszik ez a game

-
Dyingsoul
veterán
Megjelenése után én is beszereztem a játékot. Már mióta szivárogtak a hírek a diable 3-ról, nagyon magával ragadott, főleg, hogy eddigi részeivel is játszottam, de a torchlight valóban nagyszerű Diablo pótló! Ajánlom mindenkinek, aki szereti a Diablo világát és a nagyszerű zenéket! Biztosan tudjátok néhányan, hogy a Torchlight készítésében Matt Uelmen is részt vett, aki a már jól ismert Tristram zenéjéről is gondoskodott. Torchlight városában nem mondom, hogy Tristram zene megy, de nagyon ahhoz hasonló hangulatot kelt a város zenéje.
Bátorkodtam készíteni 2 Gameplay videót korábban, ajánlom azoknak, akik még nem próbálták ki a játékot, illetve nem nagyon hallottak még felőle: Video1 Video2
-
- = Zk = -
félisten
nagyon helyes

bár maga az eredeti Torhlight is lenyűgöző sztem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.