- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Igen, csak aztán a tapasztalataim alapján rá kellett jönnöm, hogy fontosabb a normális fizikai méret, mint a hatalmas kijelző. Böngészni tényleg jobb, csak kezelni nehezebb.
Ami még zavar: Kijött az iOS5 tavaly októberben. Meg is kapta a 3GS és a 4 egyből.
Kijött a Mango ősz elején tavaly, meg is kapta minden készülék egyből.Kijött lassan 3 hónapja az Android 4.0 és a Galaxy Nexus kivételével nincs semmire még. Kivétel a Nexus S, de azon is bugos azt mondják. Ez engem zavar és nem kérek ebből. Bár Samsung és HTC csúcsmodellekre van már, meg Galaxy S-re is nem hivatalos, ami használható, de akinek olcsóbb készüléke van az se biztos, hogy megkapja egyáltalán.
Szerk.: Mondjuk a Galaxy S III-at azért elfogadnám másodtelefonnak, ahogy most van a Sensation. -
keIdor
titán
Hát figyelj, Androidból volt: Galaxy S, Galaxy S II, Sensation, és pár napig Arc is, míg helyrehoztam haverét. Olcsóbbak, mint az iPhone, de olyanok is. Ha ránézel az adatlapra látod, megint van egy i4 itt. Nem véletlen. Lehet az Android-ot is használni, csak az összes jobb merül a szar optimalizálás és az óriás kijelző miatt. No meg a legtöbb játék egy vacak port. Ha már el akarom ütni az időt sokkal jobban érzem magam iOS-en, minőségibb appok miatt. Meg ez kibírja a nap végéig, az Android-osok 33%-al kb. rosszabbul teljesítettek.
Valamint arra is rá sikerült jönnöm, hogy sokkal fontosabb az egy kezes használat nekem. (öregszem biztos)
Autóban, tömegben, akárhol sokkal jobban kézre esik az iPhone, mivel még "telefon mérete" van és nem félek, hogy egy kezes használat mellett leejtem stb.
Úgyhogy jön a 4S majd tavasszal. Bár kíváncsi vagyok a Galaxy S III-ra is, de nem veszek már, értelmetlen, nem való nekem az Android, túl igénytelen.Amit még vennék az a Lumia 800, csak a WP7 az már nekem is túl buta, zárt.
-
keIdor
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpársportok
- Béta iOS-t használók topikja
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest