Új hozzászólás Aktív témák
-
szemétégető
csendes tag
Igen, van szakképesítésem és gyakorlatom is. Tudom, megint jön ill. volt már felszólítás hogy akkor segitsek.
Ha azt mondom, valakinek, hogy akarok egy weblapot, olyat amit a szomszédnak kb. 2 kilóért ütöttek össze. Kitűnően bánok a billentyűzettel és az egérrel, tutira meg tudom csinálni, ja és persze tudjuk le néhány hozzászólással. Segít valaki?Nyilván megvan az igény szinte minden területen, hogy kifizetni, de megtanulni se kelljen de azért legyen.
Kb. ez a mai korszellem, legyen de ne kelljen megfizetni az árát, vagy majd későb, meg hitelből , aztán csodálkozunk ha onnét nyújtják be a kamatos "számlát" ahonnét a legkevésbé várjuk. Ennek sose szokott jó vége lenni.Nyilván nem én mondom meg, hogy mit csinálj a cikkeddel, bár a véleményem nagyjából sejthető, én csak arra kérlek, gondold át az esetleges következményeket...
Nincsenek tökéletes következtetések, de erre nem az a megoldás, hogy nem vesszük figyelembe a valószínüsíthető következményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest