- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolle128
csendes tag
Elméleti akadálya nincs, hogy a jövőben lejjebb menjenek, viszont tudod kell, hogy elkerülhetetlenül beragadnak elektronok a szigetelésbe néha. Ha nagyon kicsi a lapka, akkor kevés beragadt elektron is tönkreteheti a szigetelést, így a lapka sokkal hamarabb tönkremegy. Jelen esetben az Olcsóbb gyártás érdekében ez amúgy is egy MLC lapka, tehát több töltési szintet különböztet meg. Ezek érzékenyebbek erre az effektusra, ezért már amúgy se annyira acélos az élettartam.
-
Cefet
aktív tag
Én meg annak örülnék, ha végre hagynák a fenébe a flash-t. Már ezen a csíkszélességen is haldoklik. Mindenféle trükköt, táltost, meg javasasszonyt is be kell már vetni, hogy menjen. 10 nm alá szerintem nem tudnak menni. Kijöhetnének végre a memrisztoros tárolókkal, oszt' dőljön be a flash piac, úgyis mindenki tudná már gyártani a reram-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Mini PC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Revolut
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest