- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
Nem olcsó 27.000Ft,bár FM1-es kis előd sem volt sokkal olcsóbb kezdéskor az 26ezer körül ment...
-
MZperX75
addikt
-
MZperX75
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #73 üzenetére
Jelen esetben sajnos a CPU átlag 40-50-max 60% pörög a GPU 100% -on ez a játékaim nagytöbbségében ,sajnos GPU limit van.
Szinte az élsimítás nem sokat ér alacsony felbontásban FPS-ekre talán levétele egy picit növeli a képkockákat ,de a kép annál csúnyább.
Sajnos kiteszteltem,bár Llanóval,számomra mi az ami élvezhető még sebességben,akkor kompromisszumot kell kötnöm grafikában.
Ha 1366x768 low-on csúnya ,de aránylag játszható inkább leveszem a felbontást és adok neki High-t vagy maxot.
Bár ez is egyéni igény ,sajnos 30Fps -él kisebb sebesség az nekem zavaró.
Fps játékoknál nagyon autósoknál meg még jobban.
-
MZperX75
addikt
20-23Fps egy Játékban az számomra akadós és játszhatatlan idegesítő.Így videón jól mutat.....
min Fps 30-35 átlag 40-50 az jó!
Multi-s FPS játékoknál min 50fps-nek kell lennie ahhoz ,hogy élvezhető legyen,bár nekem.Eléggé le kellett butítanom A8-3820-on a grafikákat HD6550D ami 400sp 600Mhz 2x2 giga DDR3-1600,hogy ilyen sebességgel fusson.
BF3 720x480 High 4x-8X élsimítás h illetve (1024x768 medium 2x) min 35fps max 60. maxon Ultrán leesik 20-ra
-
MZperX75
addikt
"boxként egyre inkább ki fogja szorítani ebből a szerepkörből az x86-ot."
Box-ként igen ,de HTPC-ként az X86-ot nem.
Ha a cél nagyon kis fogyasztás,és max csak filmnézés torrent 24/7-ba akkor én is az Arm megoldásaiból választanék.(egyszerű menü+torrent+böngészésre)
2.5"-os alacsony fogyasztású HDD-vel karöltve ,a teljes rendszer fogyasztása nem haladja meg a 10-12W-ot akkor nyerő (boxként a szekrény tetőn) +távirányítóval Billentyűzettel.
HTPC-k alkalmazása ,nem minden esetben ennyire sarkított,manapság fejlett energia felhasználással ellátott
X86-PC-k is alkalmasak (nem 24/7)-be jó kis játékos HTPC szerepre viszonylagosan alacsony fogyasztással.
Lásd Brazos 24/7-ben nálam 20-22W-al elpötyögött Win7-64-es társaságában.A Llano A8-3820-asom 36-45W-ból elvan,de játékra is be tudom közbe fogni(nagy címekre is)
Viszonylag kis fogyasztással. Beállításoktól függően akár max 50W-ból játékkal együtt megoldva,persze a platform nem képes teljesen alacsony fogyasztásra ,de napi 5-10óra használat mellett még így is elég energia hatélkony."sokkal alacsonyabb fogyasztású ARM-alapú megoldások a "fix" médialejátszó után saját magad telepíthető és/vagy konfigurálható HTPC boxként egyre inkább ki fogja szorítani ebből a szerepkörből az x86-ot."
szerepből nem szorítja kis inkább csak nagyobb szeletet fog csippenteni ebből a piacból is(bár itt sem egyedül álló most x86)"Ha még nem lenne nyilvánvaló, esetleg valami barlang mélyén rejtőzől, "
jó kis barlang.Néha jó lenne elbújni a hülye pörgő lehúzó világ elől.
Más:
Bár a legújabb TV-k már majdnem ezt a szerepet alapból tudják,bár kikapcsolt állapotban még nem képesek torrent kliens meghajtására,de ez is csak idő kérdése.
(bár én is jobban szeretem a külön álló kisebb kütyüket)Lassan a HTPC fogalmát kell átfogalmaznunk,illetve újabb kategóriákkal bővítenünk....
-
MZperX75
addikt
Ez a következő lapom ,most Asrock A75M van ebben a méretben FM1-es.
A10-5700 vagy esetleg A10-5800K A következő procim ,de nem most majd egy bő fél év,ha kijön az új FM2-es protkó,majd akkor váltok Trinity-re.Bár elgondolkoztam Inteles rendszeren is(csak VGA-t nem akarok venni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest