- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dare2Live #172 üzenetére
"hogy ők zsarolni, ellehetetleníteni próbáltak azért, hogy tesztelők jobb színbe tüntessék fel a termékeiket."
Ez konkrétan hol jön le ebből hogy ezt várták el? mert nekem továbbra is az jön le hogy leszarták a 3080 tesztben az RT-t ezért kaptak levelet és ez igaz arra a tesztre.( nem, nem azt várja el senki hogy 30 percen át RT-t teszteljenek.)
Most tekintsünk el az etikusságától mert nem az és ez abszolút jogos, de azt nem látom benne amit te írsz. Lehet kicsit túl van tolva főleg hogy ezt konkrétan amit írsz az AMD csinálta meg 5 éve a Furyval : [link]
"A vállalat a külföldi források beszámolói szerint azoknak ad tesztkártyát, akik általában pozitív tartalmat gyártanak."
Ott lemosódott a fejükről ez a dolog a szemedben, szemetekben?Annak örülök, hogy megszületett a bocsánatkérő levél. Azt gondolom most jön az, hogy a fickó megy a cégtől.
-
válasz
Dare2Live #111 üzenetére
Én játszom a játékkal, nagyon észrevehető még medium beállításokon is az RT játék közben. A tömörített állóképek és videók nem adják vissza azért amit kell.
Az szerintem irreális elvárás hogy úgy legyen grafikai és minőségi fejlődés egyre magasabb felbontású kijelzőkön, hogy ne igényeljen közben magasabb hardver szintet.
AZ RT nek tulajdonképpen nincs határa hardverigényben. Ez lenne a cél azt gondolom. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest