- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
De... a korlátlan net az korlátlan... Miért kéne érdekeljen engem, hogy a netet hogy, meg mivel lövik nekem, ha korlátlan, akkor tőlem lehet digi, vagy t vagy voda vagy musk, kanócos vagy mobil vagy műhód, pont nem fog érdekelni, és nem azért mert beteg barom vagyok, hanem mert azt mondták hogy tessék ennyiért itt van használd ahogy akarod. Így ha 4k netflixet akarok streemelni egész nap, kijön az mw2 az is 125 giga alsó hangon, mellette dolgozok, etc akkor nekem miért kéne mérlegelni hogy min és miért azon mennek a bitek... Volt rá kisbetű hogy bizonyos használat mellett korlátoznak? Nem. Akkor nem értem hogy miért én kéne legyek a barom amiért úgy használok valamit ahogy azt engedték...
fairi: De ott le van írva, amikor a szerződést megkötöd tudhatod hogy ez ilyen. Ennek megfelelően használod. Legjobb tudomásom szerint a starlinken eddig nem volt kisbetű, erre utal egyébként az is hogy most lesz... Nyilván a digi is korlátoz bizonyos forgalmakat bizonyos időszakokban, ezt látom is, pedig az üveggel megy és korlátlan, kisbetűkkel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- MotoGP & WSBK
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged