- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Teljesen mindegy, hogy xy szolgáltató hol működik/van bejegyezve az országban, rendben kell lennie az ÁSZF-ének. Mindegy, hogy az Budapesten vagy Csajágaröcsögén van, nem értem a korrelációt. Sőt továbbmegyek, rengeteg fizetős honlap működik, akik legyártják a szabályzatokat, miért ne választhatná a multi és jóskapista is ugyanazt, teljesen véletlenül? Valóban, rengeteg elírás/helyesírási hiba van olykor bennük...
-
Neurotoxin
őstag
Eleve, ahogy te is írod, megnövekedtek az adat mennyiségek, ehhez alkalmazkodnia kell a piacnak. Egy 2 órás 4K-s Netflix film ~28 GB. (Pont a hetekben volt róla szó, hogy a streaming szolgáltatókat adó megfizetésre köteleznék az internetszolgáltatók) Egy átlagos játék 100 GB. Mikor megkötöttem a jelenlegi vezetékes szerződésemet a Telekomnál (500/22 Mbit), még nem gondolkodtam olyasmiben, hogy Disney+/Netflix streamet fogok 4K-ban nézni (Hétköznap kb elmegy 1,5 óra sorozatnézésre, hétvégente havi 2x, amikor otthon vagyok 2 db 4K filmet megnézek). Jelenleg elég, mellette ott van a Series X is, de ott is maximum havi egyszer töltök le egy ~150 GB körüli játékot. Máris simán túlléptem a fent említett 250 GB-t, de így is valószínűleg alatta vagyok az átlag felhasználónak, aki otthonról is dolgozik. Szóval máris buknám a szerződést vagy korlátoznák, esetleg még retorzió is érne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest