Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Havi száz dodóért, vagy mennyi, nehogy centizgetni kelljen már pl a biztonsági mentéseket és a kamerás forgalmat pl egy puszta közepén lévő telephelynek. Mert vagy ilyen műholdas szolgáltatás vagy mikrohullámú net van a legközelebbi városig/adótornyig. Nem egy helyet tudok, ahol ipari tevékenység folyik, de nincs értelmes vezetékes szolgáltatás és pl komolyan el kellett gondolkozni ilyen technikákon is. Szerencsére a 4G lefedettség elég jó és kis mikrós szolgáltatók is vannak itthon, hogy bérelt frekikért ne kelljen két melós bérét odaadni havonta, és mielőtt betegbarmozol, gondolkozhatnál...
-
Ki az a beteg barom, de komolyan, aki egy műholdas internetet terabájtok töltögetésére használ?
Lehet, hogy nem is tudja a felhasználó, hogy ő terabájtokat töltöget le. Ahol csak Starlink internet van, akkor bármilyen stream szolgáltató videóit csak azon keresztül tudja nézni.
Ha pedig valaki sokat néz 4K felbontásban filmeket, annak könnyen összejöhet a terabájtos töltögetés.
-
tonyrulez
őstag
1. Ott használják a Starlinket ahol más nincs, szóval az nem megoldás hogy a terabájtokat majd máshol letölti, ha nem tudja
2. Korlátlanként volt hirdetve, ha ez azt takarja hogy havi 1TB-ot lehet csak forgalmazni, akkor árulják 1TB-os csomagként. Ugyanez igaz a korlátlan mobilnetre, árulják 250GB/hó néven, ha felette "retorzió érheti" az ügyfelet
3. Azért nem olcsó a Starlink, fejlődő országokban úgy oldják meg a netet hogy egy Starlinket kitesznek a közösségi házba, aztán aki akar csatlakozzon rá. Ha százan használják így, akkor 10GB/fő és már megvan az 1TB -
törölt tag
De... a korlátlan net az korlátlan... Miért kéne érdekeljen engem, hogy a netet hogy, meg mivel lövik nekem, ha korlátlan, akkor tőlem lehet digi, vagy t vagy voda vagy musk, kanócos vagy mobil vagy műhód, pont nem fog érdekelni, és nem azért mert beteg barom vagyok, hanem mert azt mondták hogy tessék ennyiért itt van használd ahogy akarod. Így ha 4k netflixet akarok streemelni egész nap, kijön az mw2 az is 125 giga alsó hangon, mellette dolgozok, etc akkor nekem miért kéne mérlegelni hogy min és miért azon mennek a bitek... Volt rá kisbetű hogy bizonyos használat mellett korlátoznak? Nem. Akkor nem értem hogy miért én kéne legyek a barom amiért úgy használok valamit ahogy azt engedték...
fairi: De ott le van írva, amikor a szerződést megkötöd tudhatod hogy ez ilyen. Ennek megfelelően használod. Legjobb tudomásom szerint a starlinken eddig nem volt kisbetű, erre utal egyébként az is hogy most lesz... Nyilván a digi is korlátoz bizonyos forgalmakat bizonyos időszakokban, ezt látom is, pedig az üveggel megy és korlátlan, kisbetűkkel...
-
dabadab
titán
Ki az a beteg barom, de komolyan, aki egy műholdas internetet terabájtok töltögetésére használ?
Miért lenne "beteg barom"? Ha egyszer terabyte-okat akar letölteni és csak műholdas internete van, akkor azon keresztül fogja letölteni, főleg, hogy nevezett műholdas internet amúgy kifejezetten fürge.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Cyberpunk 2077
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest