- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
SeatZola #2238 üzenetére
Ha a navigálás nagyon fontos, akkor inkább maradj a samunál! Én napi több órát navizok a városban, és napi 1-3 alkalommal elvesztette a jelet. Csak az újraindítás segített rajta, ami ugye több perc. Előtte LG-m és Samsungom volt, sosem volt ilyen problémám. Lehet csak szerencsétlen vagyok, mert a Xiaomi Mi4-emmel is pont ez volt az egyetlenegy problémám. Mondjuk én tényleg ipari üzemmódban navizok.
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
SeatZola #2238 üzenetére
Én személy szerint Samsungon kívül szinte bármit szívesen használnék. Én lecserélném és a maradékot szétosztanám a válaszolók közt. :p
Viccet félretéve szerintem nyugodtan lecserélheted, de előtte próbáld ki, tapogasd, nyomogasd meg. Ha nem tetszik meghagyod a Samut vagy keresgélsz tovább.
-
válasz
SeatZola #2238 üzenetére
Szerintem a saját topikjában tuti, hogy ajánlani fogják az emberek ezt a telefont.
Így teszek én is.
Nem terveztem nagyon telefont cserélni, de valahogy mégis elfogott a "na ez kell" érzés. Aztán lett.@(#2240) trebrona
Hát nem. Eddig nagyon úgy tűnik, hogy nem.
De már fogalmazom a kérdéseimet, mert lesz belőle pár, és nem akkarom hirtelen ideömleszteni.
Az biztos, hogy a stock 4.2 után "kicsit" más.
Hiába... kell tanulni.
(Kicsit fura, hogy pl. a rawcopy-hoz 9008-as port kell, de eddig nem találtam a keresővel itt 9008-ra találatot).
Az mindenképpen jó, hogy heliumbackup-pal és super backup-pal simán átköltöztem (röpke 3 óra alatt) 4.2-ről 6.0-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Kombat 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest