- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem elég a unit teszt, nem is állítottam, de alapvető dolog a szoftverfejlesztésben.
Alapvetően 4 tesztelési szint van:
1. unit test (fejlesztő)
2. integration test (tesztelő)
3. system test (tesztelő)
4. acceptance test (ügyfél)Mind a 4 szintet le kell fedni, és minél korábbi szinten kiderül egy hiba, annál olcsóbb a javítása. Ezért van szükség unit tesztekre, mert úgy olcsóbb a fejlesztés, ha már ott meg vannak fogva a unit szintű hibák, mert hogy lesznek unit szinten is, hiszen egy fejlesztő sem tökéletes, mindenki követ el hibákat.
-
Miért kell unit teszteket írni? Mert az az első lépcső a minőségbiztosításban, és ezzel érhető el az, hogy a lehető legkevesebb pénzt kelljen költeni QA-ra, mivel már a fejlesztés nagyon korai szakaszában kiderül sok programozói hiba, és minél korábban javítják ezeket (itt ugye még az előtt javítja a fejlesztő, mielőtt egyáltalán felkerül a kód a repositoryba), annál olcsóbb a javítás.
Szóval ha valaki nem ír unit teszteket, az gyakorlatilag növeli a szoftver fejlesztésének költségét. -
bambano
titán
attól, hogy nem tudok tojást tojni, még meg tudom állapítani, hogy a tojás jó-e.
attól, hogy egyesek szerint nincs tapasztalatom szoftverfejlesztésben, még lehet ellenvéleményem a szoftverfejlesztéssel kapcsolatos indokolatlan tolerancia ellen.
attól, hogy egyeseknek fogalma sincs arról, hogy milyen területeken van tapasztalatom, még lehet tapasztalatom.sorozatosan megtörténik, hogy hülyének nézik itt azt, akinek más a véleménye, mint a többségnek. hogy biztosan azért nem akarok egyetérteni valakivel, mert fogalmam sincs a témáról ( = hülye vagyok hozzá ). miközben a valóság az, hogy tudom és értem, hogy miről beszél, csak más a véleményem.
több száz sebezhetőség egy dsp-ben az igenis tróger munka. igenis legyen javítás. érdekes módon amikor a takata hibája kiderült, akkor nekik kellett "javítást" adni és senkit nem érdekelt, hogy csődbe mennek-e vagy sem (légzsák ügy).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest