- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmm, nekem kicsit az a gyanúm, hogy nem használtál mostanában Linuxot. Ezen felül szerinted nem összerakni egy csomagot játékosoknak (a la Steam OS)?
Viszont még mindig nem értem, hová akarsz kilyukadni. Én 1x éve fejlesztek mindkét rendszerre, nagyon jól tudom, melyiken mivel lehet szívni, és nem is akarom egyiket a másik fölé helyezni. Hozzáteszem, az általam ismert fejlesztők nagy része inkább Linuxon szeret dolgozni. De itt most csak annyi volt a gondolat, hogy ez segíthet a Linuxnak ahhoz, hogy bekerüljön a játékosok világába. Mitől váltott ki ez ekkora ellenszenvet részedről? -
Biztosan nekem szántad a választ? Mert nem kapcsolódik az én mondanivalómhoz.
Nem baj, hogy szarok a VGA driverek, nem baj, hogy szarok a hangkartya driverek, nem baj, hogy szarok a WiFi driverek, nem! Az a baj, hogy pont meg az az egy jatek hianyzik a Steam Linux library-bol.... hagyjal mar.
Ebből egyik sem a Linux hibája. Gondolod, hogy ha felmerül az igény, nem lesznek komolyabb GPU meghajtók? -
Nem akarok ujjal mutogatni, de sok hozzászóló számára az megvan, hogy ez nem AMD only, nem az AMD adja ki, és nincs szó arról, hogy az Nvidia ne lenne támogatva? Ahogy arról sincs szó, hogy windowsra nem jelenik meg. Ez egy olyan valami, ami mindenkinek jó, de még sem sikerül felfogni?
Amúgy mikor vált a fórum ilyen hőbörgő alakok törzshelyévé? X éve egészen más volt még a hangulat. -
Ennek már 5 éve meg kellett volna történnie. Nyugtával dicsérjük majd a napot, de ez mentheti meg a Steam OS-t, és húzhatja be a Linuxot a játékosok világába. Ezzel egyébként kicsit a konzoloknak is alátesznek, hiszen jóval izmosabb konzolok készíthetőek otthon, hasonló összegből. A Steam pedig adhatja a szolgáltatásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motoros topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Villanyszerelés
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest