Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• do3om

addikt

válasz Jim Tonic #58 üzenetére

Csak ezeknél a híreknél rendszeresen temetik az MS-t meg az NV-t. Pedig ők is ugyan úgy ott lesznek sőt anyagi helyzetük miatt sokkal jobban, mert megtehetik.

• do3om

addikt

Nekem csak az a bajom ezekkel az itt nagyon menő cikkekkel hogy nem számolnak másokkal.
    Szerintetek az MS hagyni fogja? Az Nv nem szól majd bele? Ők nem tartanak kapcsolatot a fejlesztőkkel?
    Lesz olyan hogy valakinél megy másnál meg nem? HA igen akkor igen csak kis alsóbb rendű cégek merik ezt bevállalni de nagyon nem fognak bukni rajta az AMD kedvéért, meg senki máséért sem.
    Amugy amire elterjedne valami a konkurencia simán hoz rá választ vagy átveszi ezt. Ami persze teljesen jó ez volna a legjobb. De ha ezt nem tehetik meg akkor útját állják.
    Én valahogy így gondolom.
    Igen jók ezek a fejlesztések meg minden de nem üt ám akkorát mint ahogy be van állandóan harangozva, és ezt már bizonyította, ha nem használják sincs veszve semmi sőt kevesebb bug --mante.

mike710
    Ja nem is tudom mit kezdenénk ha nem lenne bennük mante. :D
    Fantasztikusan működik. :R

Mint írtam teljesen jók ezek a dolgok csak ne legyen már túlmisztifikálva ekkora mértékben mint itt.

• do3om

addikt

válasz Pekkk #34 üzenetére

De nem történik semmi ezt nem látjátok, csak itt a fantasztikus cikkekben, amikben minden jó minden szép támogatott, pár hónap és létrejön a új világrend a számítógépes szférában a fejlesztők törik össze magukat csak ők használják előbb a csoda szoftvereket, sorban állnak játék fejlesztők bala bala bala..... :C
    De ez nem lesz, Ti várjátok csak türelmesen a nagy változásokat. :R

Mante-Vulkán hát igen lehet nem értem, úgy tudtam szinte ugyan az csak az előző a kutyának sem kellet hát adtak neki egy új nevet na majd most!!! Megcsináltuk kiáltott fel az AMD ez már ki fog törni hiszen ez a neve. ;]

Tisztára mint a VGA alsó szinteken az átnevezések, ha ott bejön na majd itt is.

;]

• do3om

addikt

válasz GeryFlash #28 üzenetére

Ez nem szakmai fórum hanem varázsgömb mögött üldögélő jósok befüvezett elmélkedéseinek leírása a távoli jövőről.
    Lehet menni az AsztroTV-be vagy mi a szar az.
    ;]

• do3om

addikt

Remélem páran felébrednek hogy bilibe lóg a kezük.
    Az AMD túl kicsi hogy bármire befolyása legyen, nagyon rég óta kint van már a híres mante, ez meg ugye szinte ugyan az. Az eredmény?
    Semmi kivéve a gyakran hibásan működő BF4-et amin sokan inkább hanyagolják is a Mantet. Ja meg majd Abu berakja hogy van több is amikkel a kutya sem játszik olyan szar B kategóriás játékok.
    Az AMD semmit nem tud elintézni hogy rendesen használják a fejlesztései közül.
    Amikor használják akkor meg módosítanak rajta és jobban fut más hardverén mint a sajátján.
    Szánalmas már megint hogy ezzel a szaros vulkánnal jön itt az oldal minden második cikkben. A mentte hol van, hol lesz?
    Ja kuss van mert lett újabb találmány, ami megint bukta de szerintem 1 év és jön egy újabb hogy na majd most, aztán megint. A régiek meg a szemétben jó helyen lesznek 0 támogatás hiányában.
    AMD vs MS na ne nevettessetek már, gondolkozzatok kinek van nagyobb esélye?
    Az új konzolokkal is sokkal többet nyertek a PC-s játékosok mert már olyan jó lett minden így van? Ez is mekkora volt már Abu féle cikkek tömege hogy na most aztán a PC játék mekkora fasza lesz tökéletes portok (jó hogy nem berakjuk azikszboksz0 lemezt és megy a pc-n is). Egy rakás írás meg meg a fejlesztők rohannak az AMD-hez hogy hogy az ő vga karijukon fog menni a konzol játék másén meg nem és ez így lesz... Valahogy fordítva sült el nem?

Csak én érzem hogy semmi nem jön be de mindent felfújnak, valójában megy minden a régimódi bevált úton?
    Ezek a csoda fejlesztések a végén mindig valahogy jobban-gyorsabban működnek a konkurencia cuccain. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés