Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Azt senki nem állítja, hogy nem létezhetnek nők, akiknek mégis ilyen szakma kell. Persze hogy létezhetnek. Az arányokról van szó. Én is tudnék csinálni egy csomó női szakmát, csak nem érdekel. Ezen mit nem lehet érteni? Miért baj ez? Aztán ha valahol viccelődnek veled a férfiak (mert jó a humorunk is..
) akkor nem kell azt feltétlenül komolyan venni. Az is lehet, hogy csak az a tapasztalatuk, hogy nem sok nő megy oda ilyen munkára. Ha meg így van, naná hogy megkérdezi tőled hogy hogy lehet ez... Én is megkérdezném, ha egyszer szokatlan. És? Válaszolsz.... ennyi. Attól még felvehetnek. Ha bemennék műkörmösnek szerinted a tulaj asszonyka nem kérdezné meg hogy mit keresek ott? Én meg akkor sértődjek meg vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) akkor nem kell azt feltétlenül komolyan venni. Az is lehet, hogy csak az a tapasztalatuk, hogy nem sok nő megy oda ilyen munkára. Ha meg így van, naná hogy megkérdezi tőled hogy hogy lehet ez... Én is megkérdezném, ha egyszer szokatlan. És? Válaszolsz.... ennyi. Attól még felvehetnek. Ha bemennék műkörmösnek szerinted a tulaj asszonyka nem kérdezné meg hogy mit keresek ott? Én meg akkor sértődjek meg vagy mi?