- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Több hétig volt nálam miix 2 8", ugyanúgy belaktam, mint az asztali gépet és ugyanúgy elment rajta a böngésző, meg a zene. Pont olyan pesszimista voltam a géppel használat előtt, mint te.
De a nyújtott teljesítmény meggyőzött. Ami miatt a végén nexus 7-re cseréltem az az, hogy asztali mellé nekem csak tablet kellett, másik asztali win nem. Ha lett volna rajta még 1 usb és egy hdmi, akkor jó eséllyel eladtam volna az asztalit és ez marad. Így viszont 30k-t egy tablet meg a nagy gép. Ha a helyén kezeled a teljesítményt, teljesen jó.
Mert ugye ha a 2 éves hw teljesítménye ma is jó, minek cserélni?
-
Polllen
félisten
Szerintem próbáld ki, hogy mit tud. Utána formálj véleményt. Az egység sugarú user pedig nem fog 4 tabot használni és nem fogja az 5. filmet letölteni. Az elsőről még tudja mi az, de zavarni fogja, hogy minek annyi nyitott ablak, a másodikról meg annyit tud, hogy hja, lehet tölteni, de igazából inkább megnézi bőngészőből streamelve. Amiről nem tudja, hogy stream, csak azt, hogy olyan, mint a youtube.
-
Polllen
félisten
Ez a dokkoló blokkolja az kijelző tapicskolást más masinánál is láttam/tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest