- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Több hétig volt nálam miix 2 8", ugyanúgy belaktam, mint az asztali gépet és ugyanúgy elment rajta a böngésző, meg a zene. Pont olyan pesszimista voltam a géppel használat előtt, mint te.
De a nyújtott teljesítmény meggyőzött. Ami miatt a végén nexus 7-re cseréltem az az, hogy asztali mellé nekem csak tablet kellett, másik asztali win nem. Ha lett volna rajta még 1 usb és egy hdmi, akkor jó eséllyel eladtam volna az asztalit és ez marad. Így viszont 30k-t egy tablet meg a nagy gép. Ha a helyén kezeled a teljesítményt, teljesen jó.
Mert ugye ha a 2 éves hw teljesítménye ma is jó, minek cserélni?
-
Polllen
félisten
Szerintem próbáld ki, hogy mit tud. Utána formálj véleményt. Az egység sugarú user pedig nem fog 4 tabot használni és nem fogja az 5. filmet letölteni. Az elsőről még tudja mi az, de zavarni fogja, hogy minek annyi nyitott ablak, a másodikról meg annyit tud, hogy hja, lehet tölteni, de igazából inkább megnézi bőngészőből streamelve. Amiről nem tudja, hogy stream, csak azt, hogy olyan, mint a youtube.
-
Polllen
félisten
Ez a dokkoló blokkolja az kijelző tapicskolást más masinánál is láttam/tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest