Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Remélem megjelentek, akkor is, ha jönnek a minősítgetések, hogy ilyen olyan sapkás, meg 10000 wattot fogyaszt, ami mát kb 4 éve piacon lévő TDP osztályú processzorcsalád, akkor is ennyit fogyasztott, csak akkor senkit nem zavart. Szóval persze de ezt majd oda is írd be, ha majd jönnek magyaráznak sokszor értelmetlenül.
(#17) propetya85
Mondjuk ez még jogosabb, mint a sok zsigeri máról holnapra tervező mérnökké vált közgazdásznak, akik kifejezetten a notebook processzorokra és a termodinamika szakterületen hirtelen született korszakos zsenik lettek.Ez a sztori amit itt művelnek, hasonlít Lenin elvtársra meg a theremin sztorijára.
-
Pro!Petya
addikt
Ugyanezt látom én is, jönnek sorba a bejelentések de sehol a ryzen 4000-es mobil széria ...
Ahol meg van ott kap max egy 2060-at , nem ám egy 2080-at .....Szépen működik még mindig az inteles gépezet a háttérben mint anno az OEM-eknél csak most legalább adnak a látszatra.
(#2) SidCorky
Valami nem világos , ha egy gyártó bemutatja az új modelleket akkor az alap hogy a teljes palettát láthatóvá teszi az összes választható opcióval .......
vagy már ott tartunk hogy vannak külön Inteles meg AMD-s laptopok?!
Ezek szerint akkor jogosan várhatjuk hogy ha lecsengettek az "inteles laposok" bejelentése azok után jönnek az AMD-sek is? Mert efelől kétségeim vannak. -
Yany
addikt
Lol, azért jöttem be a fórumba, hogy pontosan ugyanezt kérdezzem.
Acer, Razer, Giga, MSI... sehol egyetlen egy Ryzen 4000. WTF? Ráadásul már napokkal ezelőtt bejelentették a Renoir-t, de a ph-n egy mondat sincs a debütről.https://www.amd.com/en/products/ryzen-processors-laptop
szerk.: SidCorky, a hír nem beszél arról, hogy az MSI egyfajta Intel-bejelentés okán mutatná be a portfoliót. A fenti kérdés így pláne megáll: AMD debütről önmagában sem esik szó, nemhogy notikról egy hasonló felsorolás. Nem kell a gyártóknak a Renoir? Az AMD egyik (ha nem A) legdrámaibb pillanatához érkeztünk, amikor mobil szegmensben szorongatja meg/győzi le a nagy kéket, ehhez képest méltatlan, amit látok. Tényleg nem értem. Nem azért, mert most AMD desktopom van, nem azért, mert bármi bajom lenne az Intellel, de valamni nem klappol nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest