- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
noisia
aktív tag
válasz
MikeWazowski #8 üzenetére
Nincs, bár nekem 3-4 játék után fagy az utolsó frissítés óta, és újra kell indítani a játékot, de utána 4-5 játékig megint jó. Bár nekem van egy gyanúm, hogy a gépem ergya + a lakásban uralkodó 30 fok is hozzátehet ehhez valamit
...
szerk.: a vga driver frissítést amúgy javallom. Nekem hozott pár fps-t. Igaz egy elég régi volt fenn, mert azzal futott szépen minden
-
MikeWazowski
veterán
Nektek is van fps dropp utolsó frissítés óta?
-
sirdenis
tag
Lenyomtam a trial-t. Már bánom , h anno nem ezt vettem meg Battlefield 1 helyett. Most meg már nem merem megvenni , mert olvastam , hogy lehet jön origin accesba.
-
noisia
aktív tag
Mindenkit csak buzdítani tudok a játék megvásárlására.
Nagyon jó kis játék.
Minden DLC ingyenes, van rendes support.
...
Mi kell még?! -
Raysen623
addikt
Tisztátalan gondolataim támadtak a videót nézve. A végén még önnön magam és elveim ellen fogok bűncselekményt elkövetni a játékvásárlással. A trialt mindenesetre meglesem ebből is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest