Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Heh van itthon egy ilyen cuccom.
Legalábbis ahogy rémlik ilyen, már több éve bentvan a garázsban, de nem én használtam régen, kaptam valakitől. Mennyit érhet egy ilyen cucc (pl. gyüjtőknek) ?
Hogy ON is legyek:
Úgytünik baromi jól fog kinézni a cucc. Csak az ilyen procit már azért gyengének tartom. Illetve nem igazán lehet egy ilyen gépet hosszabb távra venni (rövid távra meg nemtudom kinek van pénze ilyenre), mert az 1,3Ghz-es kétmagos procival jóval hamarabb el fog avulni egy ilyen gép, mint egy normál laptopban lévő 2,2-2,4Ghz-es procival.
Mindamellett az Express Card kihagyását is sajnálom (gondolom ebben sincs, ahogy az Acerben sem volt)
Vagy akkor minimum legyen dokkolható.Úgyhogy akkor már inkább egy Thinkpad X200...
Már itthon is van 250k körültől, bár angliában biztosan olcsóbb.
Jóval erősebb hardver (2,4 - 2,53Ghz), strapabíróbb, alapból 3 év garancia, sejthetően jobb billentyűzet, legnagyobb akksival 1,63 kg (~9h) - akinek a hosszú üzemidő kell; legkisebbel meg 1,34kg.
Express Card is van (pl. E-SATA kártya, TV-Tuner, késöbb meg egy USB 3.0 kártya mehet bele - meghosszabbítani az "életciklusát").
Ujjlenyomat olvasó, akár HSDPA modem, a 0,7kg-os dokkolóban (bár azt meg baromi drágán adják) meg ODD + Displayport (ami HDMI-re alakítható).
A lényeg az, hogy az ilyen gépek szerintem ezekkel a kompromisszumokkal max. 170-180e forintnyit érnének meg (természetesen a kétmagosra gondolok).
Akinek meg designos gép kell, annak elég mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Ez így volt régen is, és így lesz évek múlva is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest