- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
elsőre nagyon "just works" az iphone, de amikor elkezded használni, és látod, hogy mi minden maradt ki belőle, bizonyos dolgok mennyire logikátlanok, és ehhez képest az őszi ios kb tavaszra lesz stabil, akkor azért úgy az ember már átgondolja, miért is fizetett ennyit.
mindegy, ez hosszú beszélgetés lenne, és nem is vezetne sehová, ez csak egy vélemény. meg egyébként is, tényleg úgy gondolom, hogy az iphone egy szuper készülék, az ios meg egy jó oprendszer, nekem csak a 3x-os ár az, amennyivel nem tartom jobbnak.
-
Tin
veterán
meglátjuk, meddig tart ki az innovációjuk.
közel 1 évig használtam iphone-t, nemrég adtam el. színvonalban erőset esett, én nem éreztem semmivel jobbnak egy jó androidnál, vagy wp-nél. persze flagship, sok app, de arra, amire én használom, semmi extra. sokkal jobban örültem volna egy vezeték nélküli töltésnek, vagy egy erősebb akkunak. ráadásul az apple ökoszisztémája tényleg átlagembereknek van kitalálva, nem IT-közelieknek. nekem sokminden volt benne átgondolatlan, strukturálatlan, "intuíció" alapú.
egyébként persze, az iphone nagy durranás volt, ahogy az ipad is. csak ezek más kifulladtak, és látva, hogy a 3x-os árért (én legalábbis) nem azt kaptam, amire számítottam, vissza is étrtem a WP-hez.
szerintem az apple termékei szuper termékek, de erősen túlárazva. ilyen termék-életciklus mellett meg ez inkább luxus.
-
Tin
veterán
és valószínűleg azért van egy így, mert esetleg kaptak egy fülest, hogy az MS még jobban rámegy a tabletbook koncepcióra, és kellett adniuk rá valami választ. hát, nem sikerült, nagyon nem.
én kicsit kezdem kifulladásosnak érezni az apple-t. az MS volt így évekkel ezelőtt, úgy elment mellette az ipar, hogy csak pislogtak, de aztán szépen lassan csak kezdenek magukra találni.
-
Tin
veterán
tudjuk, meg nem lesz toll sem, meg nem lesz billentyűzetes tablet sem.
eléggé keserves lett az apple az utóbbi időben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Béta iOS-t használók topikja
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest