Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
elsőre nagyon "just works" az iphone, de amikor elkezded használni, és látod, hogy mi minden maradt ki belőle, bizonyos dolgok mennyire logikátlanok, és ehhez képest az őszi ios kb tavaszra lesz stabil, akkor azért úgy az ember már átgondolja, miért is fizetett ennyit.
mindegy, ez hosszú beszélgetés lenne, és nem is vezetne sehová, ez csak egy vélemény. meg egyébként is, tényleg úgy gondolom, hogy az iphone egy szuper készülék, az ios meg egy jó oprendszer, nekem csak a 3x-os ár az, amennyivel nem tartom jobbnak.
-
Tin
veterán
meglátjuk, meddig tart ki az innovációjuk.
közel 1 évig használtam iphone-t, nemrég adtam el. színvonalban erőset esett, én nem éreztem semmivel jobbnak egy jó androidnál, vagy wp-nél. persze flagship, sok app, de arra, amire én használom, semmi extra. sokkal jobban örültem volna egy vezeték nélküli töltésnek, vagy egy erősebb akkunak. ráadásul az apple ökoszisztémája tényleg átlagembereknek van kitalálva, nem IT-közelieknek. nekem sokminden volt benne átgondolatlan, strukturálatlan, "intuíció" alapú.
egyébként persze, az iphone nagy durranás volt, ahogy az ipad is. csak ezek más kifulladtak, és látva, hogy a 3x-os árért (én legalábbis) nem azt kaptam, amire számítottam, vissza is étrtem a WP-hez.
szerintem az apple termékei szuper termékek, de erősen túlárazva. ilyen termék-életciklus mellett meg ez inkább luxus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest