Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz Goose-T #50 üzenetére

Ebben a szakmaban, ami nekem van, itthon nekem nem sikerult netto 1000 fontot megkeresnem, sot sokaig meg 500-at sem. Errol ennyit. Az irod "bejelentve, minden faxni nélkül." , persze, ahogyan azt te gondolod, az en tapasztalatom mast mutat. De nyugodtan mutasd csak a netto 300-400 ezres itthoni fizukat, hatha megis megpalyazom... Mert nekem sokaig meg a fele sem sikerult.

Jelenleg kinti diplomas minimalbert kapok. De basszus itthon mikor lett volna htc desirem , pedig nem votl rossz fizum? Vagy mikor lett volna oakley szemcsim, vagy eredeti , megvasarolt windowsom?

Esmein nyelvtudasaval kb havi netto 2000-2500 fontot keresnek, lehet szamolgatni.

Mindeyek mellett, itthon nem kellett soha hasynalnom az angolom, es nem mondhatom azt sem, hogy itthon klfoldon elek, ami nekem viszont nagy almom volt.

Ezenkivul ott jobban erzem magam, itthon meg rengeteg dolog zavar ( mondhatnam balkan ami itt van) , ott mukodnek a dolgok, itt joval kevesbe, kinn nem ennyire szelsoseges az idojaras, itt meg majd meg halok. Lehet masnak MAgyarorszag megfelel, koszonom, en nem kerek belole.
    Kinn tervezzuk az eletunket, ott szeretnenk elni. That country is my home, sorry.

Új hozzászólás Aktív témák