- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ebben a szakmaban, ami nekem van, itthon nekem nem sikerult netto 1000 fontot megkeresnem, sot sokaig meg 500-at sem. Errol ennyit. Az irod "bejelentve, minden faxni nélkül." , persze, ahogyan azt te gondolod, az en tapasztalatom mast mutat. De nyugodtan mutasd csak a netto 300-400 ezres itthoni fizukat, hatha megis megpalyazom... Mert nekem sokaig meg a fele sem sikerult.
Jelenleg kinti diplomas minimalbert kapok. De basszus itthon mikor lett volna htc desirem , pedig nem votl rossz fizum? Vagy mikor lett volna oakley szemcsim, vagy eredeti , megvasarolt windowsom?
Esmein nyelvtudasaval kb havi netto 2000-2500 fontot keresnek, lehet szamolgatni.
Mindeyek mellett, itthon nem kellett soha hasynalnom az angolom, es nem mondhatom azt sem, hogy itthon klfoldon elek, ami nekem viszont nagy almom volt.
Ezenkivul ott jobban erzem magam, itthon meg rengeteg dolog zavar ( mondhatnam balkan ami itt van) , ott mukodnek a dolgok, itt joval kevesbe, kinn nem ennyire szelsoseges az idojaras, itt meg majd meg halok. Lehet masnak MAgyarorszag megfelel, koszonom, en nem kerek belole.
Kinn tervezzuk az eletunket, ott szeretnenk elni. That country is my home, sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest