- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #24 üzenetére
Mar ket eves a bejegyzes
Ket eve meg a oop php-ra is azt modntam, el lehet lenni nelkule. Ma mar
Valtozik az ember.
-
tildy
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #22 üzenetére
Probald ki a Concrete5-t
Zend alapu, nagyon jo az admin felulete -> ertsd nagyon konnyen ertheto, tanulhato es hasznalhato , a Zend miatt konnyu fejleszteni is benne uj modulokat, vagy controllert hozzaadni.
Termeszetesen az inline-t meg az inline-blockot ismerem
Nem ezzel volt a gond
Mondjuka cikk mar jo regi, azota hasznaltam Smartyt (szerettem
) , bar az ugye csak templatekezelo, akkor Concrete5-t, most pedig szimplan Zendet.
-
tildy
nagyúr
válasz
fordfairlane #18 üzenetére
Viszont jóval zavaróbb egy designernek pl. aki a html részhez ért a phphoz nem.
Szerintem gáz és átláthatatlan. (megértem a kódot , nem rólam beszélek , mégis összegányolásnak érzem)
Ennél jobban már csak attól megyek a falnak, ha valaki html kódot echozik..... -
tildy
nagyúr
Nekem csak annyi, hogy nem vagyok hajnladndo megtanulni egy olzan rendszert, amelyben a html kod ossze van f*sva php koddal. Ahol nicns elvalasztva a js, a php, a html a css.
A drupalban lehet gyonyoru dolgokat kesziteni, es sokan fejlesztenek ala, de amig ilyen kodot latok, addig nem:
<?php if ($page == 0): ?>
<h2><a href="/<?php print $node_url ?>"><?php print $title ?></a></h2>
<?php endif; ?> -
tildy
nagyúr
nekem a benti ceges. Logikus, jo hasznalhato. Bar ott nem volt olyan felh. menuje mint a php-nukenak(nem is baj, a kedves ugyfel csak ne valtoztassa az oldal elrendezeset, majd mi megcisnaljuk, amit ker), vagy a joomlanak, vagy a drupalnak, de megis konnyebben ertheto volt... Lehet jobban jarok a sajattal.Templatekezelot mar korabban is irtam.
Egyertelmu volt a templatekezeles, a modulok....Noemg jo a doksi.crystalheart : megnezem azt a modult. A joomla kodja nekem php-s reszrol gany... Nicns korrekten szetszedve a templateresz es a php-s resz...
-
tildy
nagyúr
Viszont ha valahova fejlesztot keresnek, hiaba mondom, hogy ezt vagy azt a custom cmst hasznaltam , fejlesztettem mar, ha mindenki drupalt, meg joomlat ker tudasnak.
Kozben meg jopar modult meg tudtam mar irni a sajatunkban (volt munkahely)....Egy lakast kiado, elado stb ugznoksegnek kell majd irnom weboldalt. Tudom hogy irjak meg egy keresot, tudom, hogy kell megcsinalni az offert, de ebbe a felso menube beletort a bicska.MEgnezem a wordpresst, hatha alkalmas ilyesmi oldalak keszitesere:
[link]Joomlaba beleneztem, osszef....tt kodja van.
Hat normalis aki nem szedi szet rendesen a php reszt, meg a templateket???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-LINK routerek
- Horgász topik
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Suzuki topik
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest