- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
közben kiderült, jó lesz az latin1-el. commandlineból beviszi az ékezeteket, még ha kalaposan is . (nembaj, meg van oldva )
-
tildy
nagyúr
válasz
Peter Kiss #3 üzenetére
phpmyadminnal dolgozom, ott próbálom importtal , meg sql insert beírással behúzni a szöveget. Egyébként lehet , hogy phpmíadmin bug
UTF-8 -ra nem lehet állítani, kismillió template és modul van, (szinte )összes tábla latin1_swedish_ci. Hatalmas portálról van szó, aminek még jódarabig iso-8859-2ben kell maradnia.
-
tkazmer
addikt
egyetértek az előttem szólóval: utf-8? nekem az eddig mindig bejött...
-
Peter Kiss
őstag
Ha így nem megy, akkor lehet, hogy a szerkesztő rosszul (nem megfelelő kódolással) menti el a PHP/HTML fájlt. (Bár lehet, hogy ez kretén ötlet.)
UTF-8?
---
Latin-1-ben csak kalapos karakterek vannak. Hogy a viharba lehet benne jól, nem tudom. -
tildy
nagyúr
válasz
Peter Kiss #1 üzenetére
próbáltam úgy is....
Adatbázisban jók az adatok, oldalon ? jelenik meg. adatbázisban olyankor jó.aza poén, ahonnét szedem ebbe az adatbázisba az adatokat, az latin1es, és benne vannak jól az ékezetek....
-
Peter Kiss
őstag
Sima latin2 -- latin2_general_ci kellene állítani az adatbázist. Legalábbis tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest