- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
közben kiderült, jó lesz az latin1-el. commandlineból beviszi az ékezeteket, még ha kalaposan is . (nembaj, meg van oldva )
-
tildy
nagyúr
válasz
Peter Kiss #3 üzenetére
phpmyadminnal dolgozom, ott próbálom importtal , meg sql insert beírással behúzni a szöveget. Egyébként lehet , hogy phpmíadmin bug
UTF-8 -ra nem lehet állítani, kismillió template és modul van, (szinte )összes tábla latin1_swedish_ci. Hatalmas portálról van szó, aminek még jódarabig iso-8859-2ben kell maradnia.
-
tkazmer
addikt
egyetértek az előttem szólóval: utf-8? nekem az eddig mindig bejött...
-
Peter Kiss
őstag
Ha így nem megy, akkor lehet, hogy a szerkesztő rosszul (nem megfelelő kódolással) menti el a PHP/HTML fájlt. (Bár lehet, hogy ez kretén ötlet.)
UTF-8?
---
Latin-1-ben csak kalapos karakterek vannak. Hogy a viharba lehet benne jól, nem tudom. -
tildy
nagyúr
válasz
Peter Kiss #1 üzenetére
próbáltam úgy is....
Adatbázisban jók az adatok, oldalon ? jelenik meg. adatbázisban olyankor jó.aza poén, ahonnét szedem ebbe az adatbázisba az adatokat, az latin1es, és benne vannak jól az ékezetek....
-
Peter Kiss
őstag
Sima latin2 -- latin2_general_ci kellene állítani az adatbázist. Legalábbis tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged