- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
(#20) Mr. Y
Teljes mértékben tisztában vagyok az android minden tulajdonságával.
Így-így, csak szerényen!A folyamatos, több, mint egy évig tartó használat a gépet hardveresen vágja haza.
Húha...Határozottan egészségtelen ez rájuk nézve.
Még tüsszögni kezdenek a végén.De nem azért, mert neked eddig elment, hanem mert eddig nem vágtad téglává vele!!!
Hallod, még szerencse. És fekete lyukat se generált.Ha egy igazán hozzáértő emberke (Mint pl Mr. Y)
Csak szerényen v2.0Sem a processzornak, sem a RAM-nak/ROM-nak nem tesz ez jót!
Tönkremennek benne a fránya fogaskerekek! Kopnak a bitek.Gyakorlatilag a lelkét nyüstölöd. Persze, ő nem fogja kimutatni, hogy már a f@sza ki van
Semmi baj, majd elviszi telefon-pszichiáterhez!(#24) batonyo
Miért, mit csinál ez alatt az 5 perc alatt? Álmodik? Feldolgozza az addig történteket? Pihennek a tranzisztorok?
Tudod, lelkileg...(#28) Mr. Y
Egy régebbi típusú gép kevésbé igényli ezt, de Quad-core-os meg Octa processzorok igénylik a pihenést!
Jobban elfáradnak?Egyébként igen. Minden pihen benne.
És amúgy ha nagyon csendben vagy akkor azt is hallod ahogy az alkatrészek horkolnak.(#36) Mr. Y
Viszont mint minden technikai eszköznek és alkatrészenek van egy üzemideje. Ha ez letelik, vége.
Úgy kell ezt elképzelni, mint a Blade Runnerben, ugye?Természetesen ez a tervezett elavulásnak köszönhető, de az más téma.
Természetesen.Nem a bitek akadnak össze.
Nem, hanem a fogaskerekek...Hanem például egy idő után a magok nem dolgoznak úgy együtt, mint régen
A munkahelyi stressz! Megromlik az együttműködés köztük, de nincs olyasmi, amit egy kis pihenés helyre ne tenne! Egy wellness-hétvége, vagy csapatépítő tréning a magoknak!(#39) Dr. Romano
Ez még a Prohardver?
... egy párhuzamos valóságból...(#42) Mr. Y
Konkrétan nem tudom, mi zajlik le az adott magban, mikor leesik a teljesítménye
Izomláza van?A magok megosztott munkája (nem multitask, együtt dolgozás) úgy néz ki, hogy egy adott feladat elvégzésére szükséges energiát megosztják, így a magok egyenként kisebb frekvenciával képesek végrehajtani a feladatot.
de ha egy megosztott munka esetén a "rá eső részt" nem tudja teljesíteni, akkor nem dolgozik tovább az adott feladaton.
Ilyenkor a többi mag gyakorlatilag elosztja egymás között a kiesett mag feladatait,
Hallod én rájöttem. A kieső mag táppénzre megy! Csak fogyasztja az energiát, míg felgyógyul. Addig a többi mag elvégzi helyette a munkát. Ha ezt a mag túl sokszor eljátssza, akkor a többi mag kiközösíti! Ez rosszat tesz neki. Lelkileg. Ebbe tönkremehet.(#44) Mr. Y
Elég mélyre vagyok ásvaa témában mind hardverileg, mind szoftverileg
De mivel a Google egy adattár, így nem csak az androidról tud sokmindent!
Tehát adattár, sokmindent tud.Sőt, egy kereső, nem is adattár, tehát gyakorlatilag nem tud semmit.
Tehát nem adattár, nem tud semmit.
Két egymás követő mondatban! Te olvasod is amit írsz???
Wé-té-eff mááán!!!!Sírok!!!
Az pedig rengeteg emberből áll, kik más és más részre szakosodtak. Tehát elképzelhető, hogy egyik-másiknál jobban ismerem a rendszert
Csak szerényen v3.0(#51) Mr. Y
Pl az ELTE informatika karán tanulnál ilyenekt.
Hajjaj.Mint már írtam, de most átfogalmazom; aki hülye az is marad!
(#52) batonyo
Hol vannak a konkrétumok?
A proci lelkében?(#54) Mr. Y
elmei háborút
Pedig az zajlik! Láthatóan!!!
(Amúgy a szó amit használni akartál, a szellemi.)(#60) Mr. Y
Itt már magatokat viszitek lejjebb a létrán
Menekülünk az égő házból...(#65) Syl
Valahogy olyan érzésem van, hogy a HWSW-ről idetévedt vers...
Valami motoszkált nálam is, de elsőre nem ugrott be. Esélyes. Amúgy újabban versION(#70) Mr. Y
A mai világban még egy lemezes winchester is képes adatvesztésre, úgy durván 5-6 év után!
Nyugdíjba mennek a bitek!Anyám laptopjáról egyik napról a másikra eltűnt 17GB adat
Tőletek menekülnek a bitek!Ezután a gép azt írta, hogy a benne lévő winchester max kapacitása már csak 304GB
Biztos öntudatára ébredt, meglátta hol van, és önpusztításba kezdett!Hallod, ha troll vagy, ha nem (szerintem igen, mert ezeket szinte biztos, hogy nem gondoltad komolyan), bearanyoztad a vasárnapom. Köszönöm neked.
-
Bár egy ideje nincs androidom, csak zárt oprendszeres telefonok (abból 3 féle, ios, wp, BB), de egyik sem bírt ennek a közelébe se menni.
Sőt, a saját androidos telefonom uptime-jának se tudott a közelébe menni a fenti 3 közül egyik se (mind flagship, i6s+, Lumia 1520, BB Passport). Sony Z3-am volt, már bánom hogy eladtam, a mai napig használnám. De a Note 2-met se igazán kellett újraindítani. Ezeket a zárt rendszerű telefonokat kell...Megjegyzés: anélkül hogy elkezdtem volna nézni a kommenteket, már előre tudtam, hogy egyből jönnek, akik megmagyarázzák, hogy ilyet miért nem lehet, miért csalás stb.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- OLCSÓ MONITOROK
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest