Keresés

Aktív témák

• lugosi

MODERÁTOR

válasz Mr. Y #129 üzenetére

Szerintem sokat segítene, ha összeszednéd a kérdéseket és az azokra általad adott válaszokat egy hsz-be.

• lugosi

MODERÁTOR

válasz Mr. Y #107 üzenetére

Mintha diliházban lennék egyedüli normálisként.

Éssss ez is mehet a topik best of-ba.

• lugosi

MODERÁTOR

(#20) Mr. Y
    Teljes mértékben tisztában vagyok az android minden tulajdonságával.
    Így-így, csak szerényen! :)

A folyamatos, több, mint egy évig tartó használat a gépet hardveresen vágja haza.
    Húha... :U

Határozottan egészségtelen ez rájuk nézve.
    Még tüsszögni kezdenek a végén.

De nem azért, mert neked eddig elment, hanem mert eddig nem vágtad téglává vele!!!
    Hallod, még szerencse. És fekete lyukat se generált.

Ha egy igazán hozzáértő emberke (Mint pl Mr. Y)
    Csak szerényen v2.0

Sem a processzornak, sem a RAM-nak/ROM-nak nem tesz ez jót!
    Tönkremennek benne a fránya fogaskerekek! Kopnak a bitek.

Gyakorlatilag a lelkét nyüstölöd. Persze, ő nem fogja kimutatni, hogy már a f@sza ki van
    Semmi baj, majd elviszi telefon-pszichiáterhez! :DDD

(#24) batonyo
    Miért, mit csinál ez alatt az 5 perc alatt? Álmodik? Feldolgozza az addig történteket? Pihennek a tranzisztorok?
    Tudod, lelkileg... ;)

(#28) Mr. Y
    Egy régebbi típusú gép kevésbé igényli ezt, de Quad-core-os meg Octa processzorok igénylik a pihenést!
    Jobban elfáradnak? :)

Egyébként igen. Minden pihen benne.
    És amúgy ha nagyon csendben vagy akkor azt is hallod ahogy az alkatrészek horkolnak. :D

(#36) Mr. Y
    Viszont mint minden technikai eszköznek és alkatrészenek van egy üzemideje. Ha ez letelik, vége.
    Úgy kell ezt elképzelni, mint a Blade Runnerben, ugye? ;)

Természetesen ez a tervezett elavulásnak köszönhető, de az más téma.
    Természetesen. :DDD

Nem a bitek akadnak össze.
    Nem, hanem a fogaskerekek...

Hanem például egy idő után a magok nem dolgoznak úgy együtt, mint régen
    A munkahelyi stressz! Megromlik az együttműködés köztük, de nincs olyasmi, amit egy kis pihenés helyre ne tenne! Egy wellness-hétvége, vagy csapatépítő tréning a magoknak!

(#39) Dr. Romano
    Ez még a Prohardver?
    ... egy párhuzamos valóságból...

(#42) Mr. Y
    Konkrétan nem tudom, mi zajlik le az adott magban, mikor leesik a teljesítménye
    Izomláza van? :N

A magok megosztott munkája (nem multitask, együtt dolgozás) úgy néz ki, hogy egy adott feladat elvégzésére szükséges energiát megosztják, így a magok egyenként kisebb frekvenciával képesek végrehajtani a feladatot.
    de ha egy megosztott munka esetén a "rá eső részt" nem tudja teljesíteni, akkor nem dolgozik tovább az adott feladaton.
    Ilyenkor a többi mag gyakorlatilag elosztja egymás között a kiesett mag feladatait,
    Hallod én rájöttem. A kieső mag táppénzre megy! Csak fogyasztja az energiát, míg felgyógyul. Addig a többi mag elvégzi helyette a munkát. Ha ezt a mag túl sokszor eljátssza, akkor a többi mag kiközösíti! Ez rosszat tesz neki. Lelkileg. Ebbe tönkremehet.
    :DDD

(#44) Mr. Y
    Elég mélyre vagyok ásva
    :K :K :K :K :K

a témában mind hardverileg, mind szoftverileg
    :N :N :N :N :N

De mivel a Google egy adattár, így nem csak az androidról tud sokmindent!
    Tehát adattár, sokmindent tud.

Sőt, egy kereső, nem is adattár, tehát gyakorlatilag nem tud semmit.
    Tehát nem adattár, nem tud semmit.
    Két egymás követő mondatban! Te olvasod is amit írsz???
    Wé-té-eff mááán!!!! :DDD :DDD :DDD Sírok!!! :DDD

Az pedig rengeteg emberből áll, kik más és más részre szakosodtak. Tehát elképzelhető, hogy egyik-másiknál jobban ismerem a rendszert
    Csak szerényen v3.0 :D

(#51) Mr. Y
    Pl az ELTE informatika karán tanulnál ilyenekt.
    Hajjaj.

Mint már írtam, de most átfogalmazom; aki hülye az is marad!
    :K :K :K :K :K

(#52) batonyo
    Hol vannak a konkrétumok?
    A proci lelkében?

(#54) Mr. Y
    elmei háborút
    Pedig az zajlik! Láthatóan!!! :DDD
    (Amúgy a szó amit használni akartál, a szellemi.)

(#60) Mr. Y
    Itt már magatokat viszitek lejjebb a létrán
    Menekülünk az égő házból...

(#65) Syl
    Valahogy olyan érzésem van, hogy a HWSW-ről idetévedt vers...
    Valami motoszkált nálam is, de elsőre nem ugrott be. Esélyes. Amúgy újabban versION :D

(#70) Mr. Y
    A mai világban még egy lemezes winchester is képes adatvesztésre, úgy durván 5-6 év után!
    Nyugdíjba mennek a bitek!

Anyám laptopjáról egyik napról a másikra eltűnt 17GB adat
    Tőletek menekülnek a bitek!

Ezután a gép azt írta, hogy a benne lévő winchester max kapacitása már csak 304GB
    Biztos öntudatára ébredt, meglátta hol van, és önpusztításba kezdett! :DDD

Hallod, ha troll vagy, ha nem (szerintem igen, mert ezeket szinte biztos, hogy nem gondoltad komolyan), bearanyoztad a vasárnapom. Köszönöm neked.

• lugosi

MODERÁTOR

Bár egy ideje nincs androidom, csak zárt oprendszeres telefonok (abból 3 féle, ios, wp, BB), de egyik sem bírt ennek a közelébe se menni.
    Sőt, a saját androidos telefonom uptime-jának se tudott a közelébe menni a fenti 3 közül egyik se (mind flagship, i6s+, Lumia 1520, BB Passport). Sony Z3-am volt, már bánom hogy eladtam, a mai napig használnám. De a Note 2-met se igazán kellett újraindítani. Ezeket a zárt rendszerű telefonokat kell... :((

Megjegyzés: anélkül hogy elkezdtem volna nézni a kommenteket, már előre tudtam, hogy egyből jönnek, akik megmagyarázzák, hogy ilyet miért nem lehet, miért csalás stb.

Aktív témák

Hirdetés