Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz TeeBee73 #27 üzenetére

Telepítsd a Windows7-et, és használj egy SB Live! 5.1, vagy valamilyen Audigy hangkártyát a Daniel_K féle "support pack" segítségével, és akkor a kormányodat is tudod majd használni.

• Menthirist

veterán

válasz TeeBee73 #12 üzenetére

Nem, azt külön írják. Szerintem az lesz, amit írtam, ezek a nem bináris kapcsolók (még a rudderrel is lehet finoman manőverezni, nekem anno elite-ben ezen az oldalazás volt, nagyon kézre esett). A többi gomb (beleértve a HAT switch-et, csak 0 és 1 értékekkel bír az adott irányban.

vaakuum: azt szerintem elfelejtheted, bedőlt/becsődölt a saitek/mad catz, ami gyártotta volna (most a logitech-é)

Piftuka: A T-16000M-nek HALL szenzoros érzékelője van, olyan mint a Warthogban, csak nem olyan pontos (a warthogban 0-65k közötti értékeket mér, a 16000M-ben 0-16k talán, míg ezeknél jellemzően 0-255) Szóval nekem a T-16000M érezhetően pontosabb volt, és át lehet szerelni balkezesre, akinek kell. A gázkar a Hotas X-nél nagyon könnyű úton jár, szinte semmi ellenállása nincs, pillanatokon belül lehet rángatni minimum és maximum között. Viszont a gombok, mégha nincsenek is túl sokan, kézre esnek. Mint említettem, nagyon szerettem, csak nem lehetett olyan távolságra eltávolítani a gázkart és a joy-t, ahogy én szerettem volna. Még szerencse hogy itt egy fórumtárstól le tudtam csapni egy x65F gázkarra (a joy rész nem működött, de ő is úgy vette meg, hogy hátha meg tudja javítani, a gázkar mindenesetre ettől független, és remekül megy, van rajta millió gomb plusz egy négyállású kapcsoló, amivel mindennek meg lehet változtatni a funkcionalitását. Csak az a fránya saitek driver ne lenne ilyen szar)

Új hozzászólás Aktív témák