- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Menthirist #22 üzenetére
Őszintén szólva, amikor ránézek a 16000M és a T-Flight kiképzésére, még mindig a T-Filght tűnik a "profibbnak". Az egész kialakítása, meg hogy ott van az "gumírozott párna" a stick alatt sokkal inkább hasonlít egy "eredetire". Plusz még erre mondod is (és amint látom is), hogy a 16000M-en nem éppen ergonomikusan vannak elhelyezve a gombok, sőt inkább amolyan "egy-kupacban és felismerhetetlenül" az egész. Az egész design is inkább juttat eszembe valami olcsóbb kínai kópiát. A T-Flight (gázkarral vagy anélkül, tök mind 1), viszont egy patent termék benyomását kelti. Erre jön a kontra: a 16000M-nak jobb a szenzora és valszeg. ez azért sokat számítana...
Szóval, nem is tudom...
-
Piftuka
veterán
válasz
Menthirist #22 üzenetére
Remekül felépített, jól érthető, igazán klassz, részletes ismertető... Köszönöm!
Nekem botkormánnyal játszva az egyik kedvencem a "Microsoft Motocross Madness 2" című játék. Azt gondolom, hogy ahhoz praktikusabb egy nem 'HOTAS' rendszerű botkormány.
Az említett T.16000M éppen megfelelőnek tűnik. Ráadásul űrszimulátorokhoz, repülőgép, helikopter, vagy tank szimulátorokhoz is jó lehet.
Körülnézek a boltokban, hátha ki tudok egyet próbálni. Ha megfelel, és kényelmes, akkor meglepem magamat egy ilyennel.
-
vaakuum
addikt
válasz
Menthirist #22 üzenetére
Dual joy opcióhoz a win vajon meg tudna különböztetni kettő darab T.16000-est?
Vagy akkor mindkét bot ugyan azt csinálná ugyan azokra a mozdulatokra, tehát nem lehetne őket egymástól függetlenül bindelni? -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Menthirist #17 üzenetére
Ahogy látom a Thrustmaster weboldalán már csak az T.16000M FCS fajta van. A kérdésem nekem is ez lenne: miben jobb és/vagy rosszabb, mint a T-Fligt X-4/ONE?
Olvasok itt mindenféle "tengelyek számáról", ez mennyi a T.16000M FCS-nél és mennyi a T-Filgt-oknál?!
Azt már írtad, hogy az érzékelője jobb a T16000M-nek, ezek kívűl bármi hasznos előnye van még?
Elite-hez majd SC-hez gondolkodok rajtuk.
Köszi!
-
Piftuka
veterán
válasz
Menthirist #14 üzenetére
"Szóval nekem a T-16000M érezhetően pontosabb volt, és át lehet szerelni balkezesre, akinek kell. "
Értem. Az jó dolog, ha pontos, de milyen egyéb előnyei vannak, mondjuk a HOTAS-X változattal összehasonlítva? Nagy méretű kézzel is kényelmesen használható? Amellett masszív, tartós darab?
Azért kérdezem, mert számomra fontos az, hogy masszív, strapabíró, tartós is legyen a játékvezérlő. Egy rossz vicc, hogy manapság mindehhez a fémből készült csúcsmodellt kell megvásárolnia az embernek.
A '90-es években, az analóg joystick-ek korában ez nem így volt.
(És akkor még nem is beszéltem arról, hogy a "Logitech Wingman Force" és a "Microsoft Sidewinder Force 2" óta nem is létezik épkézláb Force Feedback-es joystick. Sőt, semmilyen FF megoldás nincsen ebben a kategóriában.)
A Saitek dizájnban mindig is innovatív volt, és például a híres "Cyborg 3D" egy nagyon ötletes megoldás volt a maga kategóriájában. Csak éppen valami ótvar vacak minősége volt.
De sajnos még a HOTAS rendszerű megoldásuk első változata, az "X-36 Flight System" is. Ami dizájnban a legjobb volt, amit ebben a sorozatban valaha készítettek, ám sajnos közelről sem tartós!
Azt pedig sajnálattal hallom, hogy a szoftverük nem lett jobb minőségű, mert ezzel már a '90-es évek végén, 2000-es évek elején is volt problémájuk!
-
TeeBee73
veterán
válasz
Menthirist #4 üzenetére
Esetleg a HAT Switch-et is beleszámolják. (Igaz, az csak "kukmál" váltó).
-
Piftuka
veterán
válasz
Menthirist #1 üzenetére
Ez a "Hotas One" gyakorlatilag ugyanaz a joystick, mint a Hotas-X, csak a dizájnjában újult meg.
Saját környezetben nem tudtam még tesztelni, de a cimborámnak ilyen van, és ő elégedett vele.
Miben más, mennyiben jobb a Thrustmaster T-16000M joystick?
-
vaakuum
addikt
válasz
Menthirist #4 üzenetére
Az sc cuccáról nincs esetleg valami hír? Nagyon klellene nekem egy balkezes warthog szerű joy, mert ha jól számolom van rajta vagy 20 gomb, szóval lehet még FPS-hez is tudnám használni... vagy stick+mouse kombóként repüléshez.
-
Freiherr
őstag
válasz
Menthirist #1 üzenetére
Én régebben X52-vel nyomattam, de egy rossz pillanatban sajnos eladtam hülye fejjel.
Egy pedál viszont minőségi ugrást jelent a repülésben, nehéz érzékeltetni, mennyivel élethűbb így a szimuláció. -
Daywalker
addikt
válasz
Menthirist #4 üzenetére
Nem fogalmaz egyértelműen az oldal sem sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest