- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery15
addikt
Sikerült tovább jutni? mert nekem sikerült csak utána akadtam el illetve mikor lesz folytatás?
-
Thome
veterán
A közönség szórakoztatása, semmi más!
Nem bemutató, ez inkább egy végigjátszás, közben beszélve, hátha ez így jobb, mintha egy sima walktroughot nézne, szöveg nélkül. Na meg ez nem angol, hanem magyar.A hangomra odafigyelek, ez fura, tudat alatt nekem is feltűnt, mikor visszanéztem 1-1 részt, hogy unott hanggal nyomom, pedig nem ez a célom. Kicsit dallamosabban beszélek, élénkebben, az jót fog tenni az élményfaktornak!
Teljes mértékben a játékélmény, szórakoz(tat)ás végett készítem, nem kötelességből! -
Tim82
félisten
Múltkor nem tettem fel a kérdést, de mi a célod a videókkal? Ha bemutatni a játékot, akkor nem kell komplett végigjátszást felnyomnod a jutyúbra, hanem momentumokat kiragadni - tulajdonképpen egy klip-félét összevágni a jobb és érdekesebb jelenetekből, amelyek a játékról összeszedett gondolataidat támasztják alá.
Ha a végigjátszás, akkor annak megvan a hátulütője, hogy a néző hamar elveszti az érdeklődését. (Nekem egyébként ez a rész jobban tetszett, mint az előző kettő, ettől már kedvet kaptam a játék beszerzésére és végigjátszására.
) Amire esetleg figyelj még, hogy a hangod néha nagyon unottnak és kedvetlennek hangzik, mintha csak kötelességtudatból játszanál (és csinálnád a videót), nem pedig a játékélmény kedvéért.
Na most megyek megnézni az Amnesia-s videót.
-
.bableWes
őstag
cs 1.6ot kéne 1x végig tolni...
-
HarapósKutya
tag
jóez! Általában nem szeretem ezeket a kommentáros végigjátszásokat, de ez tényleg nem volt rossz...
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
Köszönöm!
Ezt a youtube-n is írják, már csak azt kellene kitalálnom, hogy ki kicsoda, vagy tán külsős, vagy nem regisztrált tag?
No tehát, a képfrissítés sebességével nem tudok mit kezdeni, a jegyzetelés téma megfog történni, illetve kevesebb káromkodást szülök ki magamból. Ezenkívül valami kérés, javaslat, amivel jobbá tehetném a szórakozásotokat?
-
nike_
addikt
ez már jobb.
csak így tovább.
-
Thome
veterán
Ez még nem Tim82 ötlete alapján készült, ez még azelőtt ellett készítve, sajnos lassú a feltöltési sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged