- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
A közönség szórakoztatása, semmi más!
Nem bemutató, ez inkább egy végigjátszás, közben beszélve, hátha ez így jobb, mintha egy sima walktroughot nézne, szöveg nélkül. Na meg ez nem angol, hanem magyar.A hangomra odafigyelek, ez fura, tudat alatt nekem is feltűnt, mikor visszanéztem 1-1 részt, hogy unott hanggal nyomom, pedig nem ez a célom. Kicsit dallamosabban beszélek, élénkebben, az jót fog tenni az élményfaktornak!
Teljes mértékben a játékélmény, szórakoz(tat)ás végett készítem, nem kötelességből! -
Thome
veterán
-
Thome
veterán
Köszönöm!
Ezt a youtube-n is írják, már csak azt kellene kitalálnom, hogy ki kicsoda, vagy tán külsős, vagy nem regisztrált tag?
No tehát, a képfrissítés sebességével nem tudok mit kezdeni, a jegyzetelés téma megfog történni, illetve kevesebb káromkodást szülök ki magamból. Ezenkívül valami kérés, javaslat, amivel jobbá tehetném a szórakozásotokat?
-
Thome
veterán
Ez még nem Tim82 ötlete alapján készült, ez még azelőtt ellett készítve, sajnos lassú a feltöltési sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Wii U
- Autós topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest