- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
"Thermalright is a manapság jellemző fantáziátlanságban szenved" nem értem miért kellene megújúlni egy olyan cégnek,ami évtizedek óta CPU hűtők terén az élvonalba tartozik.A jelenlegi technikán léghűtés terén nincs győkereset változtatni.A hőcsök számával,a lamellák távolságával,a talp kialakításával el lehet játszadozni,de gyökeres változást nem lehet csinálni és nincs is miért.Nem értem ,hogy mit akarnak forradalmi újjítást várni léghűtés terén?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szép nagy darab
-
Paci.
tag
OFF
Az nem úgy van, hogy Nem rövid de legalább jó vastag?
ON
Kíváncsi vagyok, mit mutat valós körülmények közt. Mert az hogy innen ennyi mm, onnan meg annyi, és azelőtt ennyi meg annyi volt, semmit sem jelent. Nekem ránézésre kicsit sűrűnek tűnnek a lamellák, ráadásul csak egyik oldalt van venti. Majd valaki lesz szíves letesztelni
-
lujó55
addikt
vörös tégla lenne ha full rézből lenne.
és akkor meg is venném. -
Ringman
félisten
+ a gelid tranquillo 153mm-es, ez 180 széles házba pont belefér.
nekem az van, de ha ez kapható lesz, lecserélem.
szerk:
(#9) Archon
főleg, hogy 1333-asból van low-profile is, az mely kb olyan magas, mint a ramot lefeszítő pöcök (mikor az felfelé áll - a foglalatban van ram)
-
Madn!ght
addikt
Kíváncsi leszek, mit fog a tesztekben produkálni.
-
proci985
MODERÁTOR
és a lényeg: 150 mm magas csak, ezzel az egyik legalacsonyabb 120as ventis toronyhűtőnek minősül. eddig ezt a Freezer Extreme tudta, de az egy rossz teljesítményű megoldás volt.
-
MongolZ
addikt
Nem értem a cikk címét: a tömzsi nem férfias?!
-
Milka 78
nagyúr
A képek alapján pont,hogy el van a egész tömb tolva hátra a cpu középvonaltól,így egy Sandys vagy AMD-s lapon sacc/kb nem takarna ki semmit.Ez igen szimpatikus megoldás és pl a Mugenen(vagy más batár hűtőtömbnél) is meg lehetett volna oldani így...A fenti kép lga 2011-es foglalatú amin valóban betakar az eggyik pár slott fölé.
-
FRENK1988
veterán
a képek alapján meg f@szán kitakarja a másik oldali memóriahelyeket
-
Fücsök007
őstag
Mostani árfolyamon nem rossz az ára, de kiváncsi vagyok mit produkál élesben.
A zajszint jó, és az elrendezés is, így szerintem jó vétel lehet a közeljövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Stellar Blade
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- THERMALTAKE TOUGHLIQUID Ultra 360 AIO Vízhűtő
- EVGA SuperNova 2000 G+ moduláris tápegység - 2027ig garis
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest