- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gonzo.
tag
válasz
sing1ep1ayer #38 üzenetére
Köszi.
Akkor tényleg sznob vagyok mert nekem soha nem lesz a procimon egy TX3. Hát inkább marad a 120-s True Spirit ami csak egy db 1000 Ft-s címlettel volt drágább. -
Normi™
őstag
válasz
sing1ep1ayer #14 üzenetére
Kicsit szerényebben,nem az orrodból estem ki,a személyeskedést meg nem mondom,hogy kinek tartogasd.
-
Gonzo.
tag
válasz
sing1ep1ayer #23 üzenetére
Nem érzem magam sznobnak mert nem szeretem a TX3-t!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
sing1ep1ayer #19 üzenetére
Olvasni meg tapasztalni megint más dolog, én nem szívesen járatnám a procim 70 fok felett, a TX3-as meg nem fogja lehűteni stabilan 60 fokra a 2500K-t , főképp nem 4,5GHz felett.
i5-2300/2400 és ezek Ivy utódaira jó a TX3, afelett én már komolyabbat ajánlok, főképp, hogy ha mondjuk van még mellette egy VGA, egy-két vinyó, és jól befűt mindennek...
Azért mert valami 3-szor drágább akkor nem fog 3-szor jobban hűteni, ez nem matematika se az egyenes, se a fordított arányosság nem igaz a hőfokokra
"Gondolom a háromszor ennyibe kerülő Thermalright csoda nem tartja harmadekkora, azaz 20-21°C-on ugyanezt a procit."
- Egy szó: Szobahőmérséklet,az alá nem fog hűteni a Jóisten ventilátoros megoldása sem. Max szárazjég, és nitro
-
válasz
Nem tudom miért kell megint ilyen jellegű dolgokon fennakadni. Más igényék, más zajszint-tűrés és más pénztárca. Ennyi
(#20) coll3ctor:
Ízlések és pofonok, nekem speciel tetszenek.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Nem sznobság, ha a TX3-as már a 2500K-val megizzad, egyszerűen oda már kevés, tapasztalat
"A két hűtő ára közti különböztet meg el lehet költeni erősebb CPU-ra és akkor tuningolni sem kell."
Ez azért elég érdekes... Ha veszek egy erősebb CPU-t ,az szerintem több hőt képes termelni, és akkro borul az egész elmélet... És hogy ne tuningoljon? Aki ezt veszi az tuningol, aki meg a TX3-at az meg nem.
Egyértelműen két külön rétegről van szó, alapból sem lehet egy lapon említeni, nem hogy még a kettő között valamiféle összefüggést keress.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Üzleti vita és megbeszélés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest