Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Ha egy pillantást vettek az előző játékunkra, akkor azt gondolom, ti is láthatjátok, hogy néha olyan érzésünk volt benne, mintha evőpálcikákkal hadakoznánk,"
Na itt majdnem elkezdtem reménykedni. Pár hónapja belekezdtem a Nehrimbe, de az első néhány "harc" után ott is hagytam a fenébe. A kardnak se súlya, se tényleges sebzése nem volt, egy életlen rozsdás kanállal hamarabb feldaraboltam volna azt a zombit, mint az a 2-3 perc (!!!), míg végre karddal végeztem vele...
Meg az egész skill-rendszer annyira eltúlzott, ezt nem szerettem a régebbi TES játékokban sem. Stalkerben pl. nincs semmilyen skill-rendszer, mégis van nehézségi görbéje (igaz kissé girbe-gurba), a játékban tovább haladva a korábbi küldetések könnyebbek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest