- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DI3S3L90
csendes tag
Nekem az eleje kissé unszimpatikus, de ettől eltekintve nem rossz kis kuckó. Ha választanom kellene akkor csak a plexi nélküli jöhetne szóba.
-
mepet
addikt
Ez a Xigmatek számomra mindig egyet jelentett a gagyival, de ezek az alultápos házak egész szimpatikusak. Aki kevésbé sznob, mint én, annak akár ajánlottak is lehetnek.
-
DemonDani
addikt
usb 3.0 bőven jó ha van a lapon, ventik száma? viccelsz?
Egyedül a HDD a jogos negativuma a dolognak. 2 ventivel megoldható a tökéletes szellőzés, kisebb szerverben sincs több a házon. Ilyenbe meg ne GTX690 SLI-t tegyenek, hanem halk, alacsony fogyasztású, olcsó konfigot... Ez értelemszerű.7 venti höh
-
AkosAkos
aktív tag
Kedvet kaptam átlátszó házat venni.
-
Füleske
addikt
válasz
Dark KillerX #17 üzenetére
Mondjuk ez ugyanaz csak kijavították a Pro egyes hiányosságait és más előlapot kapott. De egyet értek , jöhetne egy 382 Pro is.
-
Dark KillerX
addikt
Nekem az Asgard Pro nagyon tetszik [link] ,főleg hogy 10k környékén van az ára!
De ilyen jó széria után,hogy tudják leadni!
-
Füleske
addikt
válasz
DemonDani #12 üzenetére
Annak még ennyi kábelrendező helye sincs és a hdd meghajtók sem elforgatottak. 2,5 colos hely sincs benne. A hűtése meg ehhez képest szvsz nagyon nem jó , 3 vs 7 venti. Usb 3 sincs rajta.
Ez egy jó alternatíva az olcsóbb házak között , olyan 12k - ra tippelek árban.
De ha tudtok a fenti tulajdonságokkal megáldott házat ennyiért akkor szívesen venném ha leírnátok a típust. -
kromatika
veterán
elmegy szódával.a plexis olyan 12-15000ft környékén még elfogadható lenne. számomra.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Tetszetős. Valakinek biztosan.
-
Physicist03
senior tag
Szerintem szép házak
-
DemonDani
addikt
Hát én inkább ingerszegénynek nevezném. Nincs benne ami ronda vagy szép legyen, mert egyszerűen csak van és kész. Semmilyen
a Sharkoon Vaya 9ért plexi nélkül, vagy 11ért plexivel sokkal jobb. Az is semmilyen, de legalább a hűtése jó
-
lexandro
tag
Nekem tetszenek, de az oldalso foton mintha gorbe lenne a wincsiket tarto lemez...
-
vince
őstag
tetszetős ide vagy oda, nekem nem tetszenek
-
vond
MODERÁTOR
válasz
sing1ep1ayer #6 üzenetére
10 nem lesz, de 30 sem... Az eddigiekből kiindulva olyan 15 ezer környékére várom őket... Sokkal több nem nagyon lehet, mert akkor már Midgard II-t venne az emberfia, az mégiscsak egy komolyabb ház...
Inkább az lesz a kérdés, hogy mennyire lesz elérhető... Az Asgard Pro is pl. egy 'szott jó ház, csak iszonyat nehéz hozzájutni... 1-2 bolt forgalmazza és ott is általában 1-2 hetet várni kell rá...
-
gyiku
nagyúr
a tegnapi enermax elegans, ez meg tetszetos. vagy velem van a baj, vagy nektek van izlesficamotok.
-
sing1ep1ayer
őstag
Szódával elmegy. 10k körül még vinném is, de gondolom inkább a 30-at súrolják majd.
-
atti_2010
nagyúr
Ezek bűn rondák.
-
törölt tag
lehet hogy a kép csal, de nekem ezen is úgy tűnik, mintha az alaplapi tálca mögötti hely irdatlanul kevés lenne...
-
kovsol
titán
Én a plexi nélküli változatot választanám
Milyen nehezek ezek a házak amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- Be quiet! DARK ROCK PRO 4
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest