- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
turorudi
aktív tag
R4-ben nálam 5 HDD van. Az első kettő venti irányul rájuk. 4 WD 36 fok körül megy, és van egy Toshiba, az 41 fok. NVMe SSD 1 terrás, az 47-49 fokos az alaplapban (nincs rajta hűtő panel). A táp passzív Seasonic, a VGA 1060, a proci Ryzen3700 (léghűtéssel): ez a második konfig benne. A gyári ventik vannak 6 év után is benne, tehát hátul van még egy: most 5, nyáron 7 volton használom ezeket, elég halkak. Egyszerűbb játékra csak a gyerekek használják néha a gépet, nálam zene, fotó, videó szerkesztés az erőigényesebb feladatok. Szerintem ezzel el lehet lenni, nincs probléma a hőfokokkal, bár ha új házat vennék, nem ezt a kicsit venném, hanem a nagyobb Define 7-t. Már csak azért is, mert az R4-nek még nem fordítható az ajtó nyílás iránya és nálam pont rosszul nyílik, illetve ahogy olvasom, az R7 előlapja alumínium, míg az enyém műanyag és zongoralakk szerű festés kicsit már pereg le róla. Picit nekem is drága (az R4-t 24e Ft-ért vettem). A csicsa engem is nagyon zavarna, pont a minimál dizájn miatt bírom én is a FD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged