Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• turorudi

aktív tag

R4-ben nálam 5 HDD van. Az első kettő venti irányul rájuk. 4 WD 36 fok körül megy, és van egy Toshiba, az 41 fok. NVMe SSD 1 terrás, az 47-49 fokos az alaplapban (nincs rajta hűtő panel). A táp passzív Seasonic, a VGA 1060, a proci Ryzen3700 (léghűtéssel): ez a második konfig benne. A gyári ventik vannak 6 év után is benne, tehát hátul van még egy: most 5, nyáron 7 volton használom ezeket, elég halkak. Egyszerűbb játékra csak a gyerekek használják néha a gépet, nálam zene, fotó, videó szerkesztés az erőigényesebb feladatok. Szerintem ezzel el lehet lenni, nincs probléma a hőfokokkal, bár ha új házat vennék, nem ezt a kicsit venném, hanem a nagyobb Define 7-t. Már csak azért is, mert az R4-nek még nem fordítható az ajtó nyílás iránya és nálam pont rosszul nyílik, illetve ahogy olvasom, az R7 előlapja alumínium, míg az enyém műanyag és zongoralakk szerű festés kicsit már pereg le róla. Picit nekem is drága (az R4-t 24e Ft-ért vettem). A csicsa engem is nagyon zavarna, pont a minimál dizájn miatt bírom én is a FD-t.

Új hozzászólás Aktív témák