- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
Dr. Romano #14 üzenetére
Azért vannak szép 3D-s játékok, de ott nem ennyire tiszta és kontúros a grafika
-
szimplabek
csendes tag
válasz
Dr. Romano #14 üzenetére
helyes
-
Dr. Romano
veterán
válasz
szimplabek #13 üzenetére
OKé!
Picit morci voltam, amikor azt a hsz-t írtam (meg akkor még nem próbáltam ki őket, persze nem ezért voltam morcos)
Teljesen igazad volt! Javás játékokhoz képes tényleg szép grafika mindkettőnél. -
szimplabek
csendes tag
válasz
Dr. Romano #12 üzenetére
''(tudom hogy ezek java gamek, de akkor is...)''
Igen, a javás játékokra értettemszóval nem tudom, miről beszélünk- nem egy kategória. Ennyi erővel én is kötözködök magammal: sokkal szebb játék a Shrek The Third-nél az iszapbirkózás
-
Dr. Romano
veterán
Az ''így kéne egy játéknak kinéznie 2007-ben'' szöveghez csak annyit, hogy az ősöreg Ngage-n már futkorászott valami PSX-es Tomb Raider, hogy a többiről meg ne is beszéljek
(tudom hogy ezek java gamek, de akkor is...)
[Szerkesztve] -
szimplabek
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #10 üzenetére
A Driver 4-hez még nem volt szerencsém
de mindjárt rákeresek
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
szimplabek #9 üzenetére
Motorola készülékek firmware hackelésével megoldható.
Csak sajnos a Motorola készülékek valahogy képesek normális sebességgel futtatni a Java programokat, így bár képeket lopkodhatnátok, azonban játszani nem igazán tudnátok.
Kinéztem a driver 4-et mobilra, egész igéretesnek tűnik. -
szimplabek
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #8 üzenetére
Még egyenlőre nem találtuk ki, hogyan lehetne screenshotokat lopkodni javás játékokból úgyhogy ezek is a fejlesztő oldaláról származnak
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
szimplabek #7 üzenetére
Ok, csak a beszúrt képek 176*220-asok, azért gondoltam, hogy nem ezzel csináltad.
Én is láttam, tetszik a Gameloftnak a rendszere, mert az N80-ra is lehet venni náluk játékot, pedig annak a felbontása tényleg elterjedt és megy közvetlen terheléssel, meg paypallal is a dolog.
Nézek is valami jó kis 3D-s játékot Symbianra náluk. A TRL nagyon durva, Bocha kollégával egyetértünk ebben.
[Szerkesztve] -
szimplabek
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #6 üzenetére
w850i-n tesztelek igen
A Gameloft egyik jó tulajdonsága, hogy játékait több kijelzőméretre is megjelenteti, így ennek a két terméknek is van 320*240-re optimalizált verziója.
-
eddie17
addikt
válasz
szimplabek #4 üzenetére
Piros bóhocos étterembe töltheted le, ha jól emlékszem.
Amugy grat a cikkhez, jó lett.
Ezeket W850-en teszteled? -
szimplabek
csendes tag
Kösz
A Shrekre külföldi oldalak azt írják, hogy nagyon rövid (szerintem sem hosszú, de belefér) A Surfs Up már hosszabb játékidőt kínál (a bónuszpályák elérése nem mindig a legegyszerűbb)
Előbbit egyébként ingyen le lehet tölteni valami B Kinges akcióban. Nem vagyok nagy gyorséttermi arc, de mintha rémlene egy olyan, hogy veszel valami menüt, kapsz hozzá egy kódot amit beküldesz smsben és utána letöltheted a játékot. -
balintka
addikt
Nagyon alapos cikkek, gratula!
Még annyit javasolnék, hogy írjátok bele, mennyi a szavatosság, mennyi ideig tart végigvinni, nekem ez sokat számít vásárlás előtt. -
Neck
veterán
Bejönnek. A Pókemberestől mindenesetre sokkal jobban tetszenek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest