- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
szimplabek #13 üzenetére
OKé!
Picit morci voltam, amikor azt a hsz-t írtam (meg akkor még nem próbáltam ki őket, persze nem ezért voltam morcos)
Teljesen igazad volt! Javás játékokhoz képes tényleg szép grafika mindkettőnél. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
szimplabek #9 üzenetére
Motorola készülékek firmware hackelésével megoldható.
Csak sajnos a Motorola készülékek valahogy képesek normális sebességgel futtatni a Java programokat, így bár képeket lopkodhatnátok, azonban játszani nem igazán tudnátok.
Kinéztem a driver 4-et mobilra, egész igéretesnek tűnik. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
szimplabek #7 üzenetére
Ok, csak a beszúrt képek 176*220-asok, azért gondoltam, hogy nem ezzel csináltad.
Én is láttam, tetszik a Gameloftnak a rendszere, mert az N80-ra is lehet venni náluk játékot, pedig annak a felbontása tényleg elterjedt és megy közvetlen terheléssel, meg paypallal is a dolog.
Nézek is valami jó kis 3D-s játékot Symbianra náluk. A TRL nagyon durva, Bocha kollégával egyetértünk ebben.
[Szerkesztve] -
eddie17
addikt
válasz
szimplabek #4 üzenetére
Piros bóhocos étterembe töltheted le, ha jól emlékszem.
Amugy grat a cikkhez, jó lett.
Ezeket W850-en teszteled?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest