- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #61 üzenetére
Meglepoen gazdag az arahoz kepest. De aki lapot akar venni, az ugyis nagyon utananez a dolgoknak. Vagy nem, s akkor eloszor megjarja, utana meg utananez rendesen! Szeretem a PH!-t, de 1 cikk alapjan nem szabad semmilyen hardware-t vasarolni. De ez mar nagyon off
-
venember83
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #52 üzenetére
Ok csak a feszultsegrol irtak, nem hiszem h felrevezetne a cikk barkit is!
-
venember83
nagyúr
válasz
#65675776 #37 üzenetére
Az nyilvanvalo, h DDR2-t kezelo memoriainterfeszu procit nem szabad es jo is h nem lehet DDR1-es lapba tenni, ez nyilvanvalo.
Azt nem ertem, h minek kell ennyire nyomni a DDR2-t ha nem is gyorsabb mint a sima DDR. Csak azert mert sok DDR2 modul van amit el kell adni? Szoval, csak DDR2 miatt uj foglalat??? Nekem ez mar sok. Mas (DDR2-ramot gyarto vallalatok) erdekeit a sajataim ele tenni, nem ertem. A foglalatvaltas egyetlen valamennyire ertheto indoka, h 110 Watt helyett 120 Wattot tudjon biztositani a procinak. Mind1, tul sok itt nekem a marketing... De kosz a ravilagitast!Meddo maga az egesz tema, sry h felhoztam.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
elolvastam, igen, kizarolag a ddr2 miatt, lenyegeben, csak kerdes, h ha ugyis uj memoriavezerlot kellett ''epiteni'' a prociba, akkor ezt miert nem tettek meg s939 alatt s kesz. AM2-vel lenyegeben belatta, h hulyeseg volt 3 fele foglalatot eletre kelteni, hisz most visszatert az 1 foglalathoz s ujjong, h ez micsoda kiraly megoldas... Ezt eddig is igy gondoltam, csak azt nem tudom, akkor minek olvastam ujra a cikkeket
Mind1. Eljen az AM2! Kerdes, h meddig...ja s nem szeretnek vitatkozni, ha valaki maskepp gondolja, akkor egeszsegere!
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
''A régi és az új AMD CPU-foglalat között akkora a hasonlóság, hogy sem az ATI, sem az NVIDIA, sem a VIA nem tervezett új integrált VGA-s chipkészletet hozzá.'' - akkor miert is valtott az AMD erre a foglalatra, ha meg chipsetet se kell valtani miatta? Kizarolag a draga DDR2 miatt? Vagy beallt o is a sorba a ''gyakran valtunk foglalatot, hogy ugy nezzen ki mintha folytonos oriasi fejlodesen mennenek keresztul procijaink'' hozzaallas hivekent? no flame, csak jo lenne tudni, szeretnem megerteni a filozofiat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest