Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #45 üzenetére
[link]
ezen a képen biztos csak dísznek van ott a HT Speed meg Width. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Mégis mi az ökörség abban ami le lett írva? a HT-sebességről nem esik egy szó se.
Ja tudom, te Abit fan vagy, ezt a múltkori cikk topikjában is bizonyítottad... -
3P
tag
válasz
Köszi közben találtam egy helyet itthon is 20e + áfa-ért. A lap nagyon megtetszett. Volt már Abit lapom is, azzal sem volt gondom. Szóval akkor ezzel tényleg megy a tuning, akkor ebben lehet állítani a HT szorzót is?
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de most csak egy K7-esem van, abban meg ilyen nem volt még... ;)
-
mizol
tag
válasz
Az a helyzet, hogy az én kis lapom BIOS-ában nem lehet semmit sem állítani!
...DE, van az nTune5, amivel is Windowsban lehet néhány paramétert molesztálni, pl. a HT szorzót is (egyébként feszt, DRAM/FSB-t nem- de ez gondolom változhat laponként is)
(Így a 3000+ Sempron szépen megy 1800-on, feljebb nem próbáltam, mert nincs rá szükségem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest