Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alpi

tag

válasz Mohikan #136 üzenetére

Sziasztok!

Én most hétfőn jutottam hozzá ehhez a drágasághoz! Mindig is Samsung mániás voltam, de ez... Lehengerlő! Annyira szép, okos, ízléses, nagyon sokmindent tud! Én kártyafüggetlenül 68K-ért jutottam hozzá. Zafírkér, zöldes beütése egyáltalán nincs!

USB-n keresztül tölti a telót, az biztos. Amúgy a PCStudio-val gyönyörűen lehet szinkronizálni, kezeli az ékezetes karaktereket, és egyáltalán nem teszi a végére a telefonkönyvnek. A régi telómról a 262db telefonszámot 2 körben tudtam sim kártyán keresztül áttenni az U600-ra. PCStudio-ban megszerkesztettem és kitűnően működik!

Nekem csak egy kérdésem lenne, mégpedig, hogy honnan tudom, hogy a teló szoftvere mikori? Ha lekérem, a *#1234# után ezt írja ki: U600AWGD1. Lehet, hogy ez a legújabb?!

Memóriakártya és tv átjátszó kábel nincs hozzá, e helyett viszont van hozzá töltő, füles és egy usb átjátszó kábel, valamint a cd a PCStudio-val! Szerintem nagyon ízléses kialakítást és körítést kapott a csomagolás és a tartalom is. Erre nagyon szoktak adni a Samsungnál.
    Bár ennyi pénzért el is várja az ember.

Ja, igen! Még valami, a rádió... Én ezt találom csak egy picit érthetetlennek, de lehet bennem van a hiba. A rádió csak, akkor működik ha benne van a telóba a füles, mivel azon van az antenne. Egyébként nagyon jól szól, sőt az RDS adókat is kezeli, nekem alapból itt szegeden látta a Slágert, Danubiust, Rádió88-at + a 3 magyar óriást Bartók, Petőfi, Kossuth is. :DD

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák