- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi
tag
Sziasztok!
Én most hétfőn jutottam hozzá ehhez a drágasághoz! Mindig is Samsung mániás voltam, de ez... Lehengerlő! Annyira szép, okos, ízléses, nagyon sokmindent tud! Én kártyafüggetlenül 68K-ért jutottam hozzá. Zafírkér, zöldes beütése egyáltalán nincs!
USB-n keresztül tölti a telót, az biztos. Amúgy a PCStudio-val gyönyörűen lehet szinkronizálni, kezeli az ékezetes karaktereket, és egyáltalán nem teszi a végére a telefonkönyvnek. A régi telómról a 262db telefonszámot 2 körben tudtam sim kártyán keresztül áttenni az U600-ra. PCStudio-ban megszerkesztettem és kitűnően működik!
Nekem csak egy kérdésem lenne, mégpedig, hogy honnan tudom, hogy a teló szoftvere mikori? Ha lekérem, a *#1234# után ezt írja ki: U600AWGD1. Lehet, hogy ez a legújabb?!
Memóriakártya és tv átjátszó kábel nincs hozzá, e helyett viszont van hozzá töltő, füles és egy usb átjátszó kábel, valamint a cd a PCStudio-val! Szerintem nagyon ízléses kialakítást és körítést kapott a csomagolás és a tartalom is. Erre nagyon szoktak adni a Samsungnál.
Bár ennyi pénzért el is várja az ember.
Ja, igen! Még valami, a rádió... Én ezt találom csak egy picit érthetetlennek, de lehet bennem van a hiba. A rádió csak, akkor működik ha benne van a telóba a füles, mivel azon van az antenne. Egyébként nagyon jól szól, sőt az RDS adókat is kezeli, nekem alapból itt szegeden látta a Slágert, Danubiust, Rádió88-at + a 3 magyar óriást Bartók, Petőfi, Kossuth is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- További aktív témák...
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest